קנלוני במילוי גבינות ועגבניות

הישר מהמטבח האיטלקי: קנלוני במילוי גבינות ברוטב עגבניות. ממלאים גלילי פסטה חלולים בתערובת עשירה וטעימה של גבינות ואופים ברוטב עגבניות. אוכלים חם
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

קנלוני

רוטב

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. בקערה גדולה מערבבים צ’דר מגורדת, מוצרלה, בורסן, גרנה פדנו, פלפל שחור, ביצה ושמנת עד שנוצר מילוי גבינות די רך אבל לא נוזלי. אם הוא מעט נוזלי אפשר להוסיף 1 כף קמח.
  3. ממלאים כל קנלוני במילוי בעזרת כפית או שקית זילוף.
  4. מניחים את הקנלוני בשתי קומות בתוך תבנית פיירקס מלבנית בגודל 20 על 30.
  5. מכסים מעל ברוטב עגבניות, מקפידים שכל הפסטה תהיה מכוסה, ומפזרים מעל מוצרלה או צ’דר מגורדת.
  6. אופים במשך 30 דקות או עד שסכין שננעצת בתוך הפסטה חודרת בקלות.
  7. מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים.
מכסים ברוטב וגבינה
מכסים ברוטב וגבינה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2744.5 קק״ל 2744.5 קק״ל
פחמימות 233.0 גרם 233.0 גרם
שומן 139.7 גרם 139.7 גרם
נתרן 3948.8 מ״ג 3948.8 מ״ג
חלבון 132.3 גרם 132.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרם
שומן רווי 79.2 גרם 79.2 גרם
כולסטרול 615.2 מ״ג 615.2 מ״ג
סידן 2454.9 מ״ג 2454.9 מ״ג
ברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 682.9 מ״ג 682.9 מ״ג
אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody