קרין גורן מכינה קסטה ביתית מ-5 מרכיבים בלבד. קטלני!
למה לקנות קסטה כשאפשר להכין לבד בבית? קרין גורן משוויצה במתכון משגע של קסטה ביתית ב-5 מרכיבים עם גלידת שמנת ועוגיות
למה לקנות קסטה כשאפשר להכין לבד בבית? קרין גורן משוויצה במתכון משגע של קסטה ביתית ב-5 מרכיבים עם גלידת שמנת ועוגיות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 521.0 קק״ל 4689.0 קק״לפחמימות 44.3 גרם 399.0 גרםשומן 35.0 גרם 315.1 גרםנתרן 96.1 מ״ג 865.0 מ״גחלבון 7.2 גרם 64.6 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.2 גרםשומן רווי 21.2 גרם 190.5 גרםכולסטרול 86.1 מ״ג 775.0 מ״גסידן 225.3 מ״ג 2028.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 331.1 מ״ג 2980.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 12.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 9 שעות
-
קלוריות521
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 521.0 קק״ל 4689.0 קק״לפחמימות 44.3 גרם 399.0 גרםשומן 35.0 גרם 315.1 גרםנתרן 96.1 מ״ג 865.0 מ״גחלבון 7.2 גרם 64.6 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 10.2 גרםשומן רווי 21.2 גרם 190.5 גרםכולסטרול 86.1 מ״ג 775.0 מ״גסידן 225.3 מ״ג 2028.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 331.1 מ״ג 2980.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 12.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 521 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
קסטה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
12 עוגיות אוראו בינוניות
-
1 חבילה פתי בר וניל
-
300 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- טוחנים דק את עוגיות האוראו במעבד המזון או בעזרת מערוך. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את פירורי העוגיות ומקציפים קצרות לאיחוד.
- מסדרים בתבנית בצפיפות את שכבת הביסקוויטים. משטחים מעל את תערובת הגלידה ומכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
- מניילנים ומקפיאים למשך הלילה.
- מחלצים מהתבנית בעזרת הנייר ופורסים בסכין לגודל ביסקוויט.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל. מעבירים לכוס, כדי שאפשר יהיה לטבול את הקסטות לעומק. טובלים כל קסטה עד 1/2 הגובה. אפשר לקשט גם עם עוד פירורי עוגיות. מגישים קפוא.
אופן הכנה
- טוחנים דק את עוגיות האוראו במעבד המזון או בעזרת מערוך. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את פירורי העוגיות ומקציפים קצרות לאיחוד.
- מסדרים בתבנית בצפיפות את שכבת הביסקוויטים. משטחים מעל את תערובת הגלידה ומכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
- מניילנים ומקפיאים למשך הלילה.
- מחלצים מהתבנית בעזרת הנייר ופורסים בסכין לגודל ביסקוויט.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל. מעבירים לכוס, כדי שאפשר יהיה לטבול את הקסטות לעומק. טובלים כל קסטה עד 1/2 הגובה. אפשר לקשט גם עם עוד פירורי עוגיות. מגישים קפוא.
הערות
- אם השוקולד סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם 2 כפות שמן
הערות
- אם השוקולד סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם 2 כפות שמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
איזה גודל התבנית?
תבנית מלבנית גדולה – 32X25
הסרטון לא תואם את המתכון שמתחת…..
היי יונה, צודקת, מצטערים על התקלה. עדכנו כעת את הסרטון, תודה רבה!
לא כתבתם כמה וניל. בסרטון היא שמה חלב מרוכז וכתבתם לערבב עם קצפת אז מה נכון??
היי רויטל, אין צורך בוניל, תפעלי לפי הוראות ההכנה הכתובות 🙂