קציצות דג של אלון חייט ולובה קרסנובה “אלון דגים”
קציצות דג של אלון חייט ולובה קרסנובה מאלון דגים, יעלה ריחות נפלאים במטבח. קצת חריף והטריות של הים, אבל בעיקר ריח טעים וביתי
קציצות דג של אלון חייט ולובה קרסנובה מאלון דגים, יעלה ריחות נפלאים במטבח. קצת חריף והטריות של הים, אבל בעיקר ריח טעים וביתי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.9 קק״ל 1077.8 קק״לפחמימות 4.2 גרם 62.9 גרםשומן 1.1 גרם 17.2 גרםנתרן 321.5 מ״ג 4822.6 מ״גחלבון 9.8 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 14.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרםכולסטרול 39.8 מ״ג 596.4 מ״גסידן 17.6 מ״ג 263.9 מ״גברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 268.6 מ״ג 4029.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות72
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.9 קק״ל 1077.8 קק״לפחמימות 4.2 גרם 62.9 גרםשומן 1.1 גרם 17.2 גרםנתרן 321.5 מ״ג 4822.6 מ״גחלבון 9.8 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 14.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרםכולסטרול 39.8 מ״ג 596.4 מ״גסידן 17.6 מ״ג 263.9 מ״גברזל 0.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 268.6 מ״ג 4029.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 72 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1 ק"ג דג לבןטחון
-
1 צרור כוסברהקצוץ דק
-
4 שיני שוםמגורדות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כף כורכום
-
1/4 כוס פירורי לחם
-
1 ביצה L
רוטב
-
1 ראש שוםפרוס לפרוסות
-
2 פלפלים אדומים בינונייםרצועות
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניחתוך טבעות
-
3 כפות גדושות פפריקה מתוקה
-
1 כף כמון טחון
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים את מצרכים הקציצות, יוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג.
- מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן את השום להזהבה, מוסיפים את התבלינים ולאחר מכן את הגמבה והפלפל.
- מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים חצי שעה, לקראת הסוף מוסיפים כוסברה קצוצה מעל התבשיל ומכבים את האש.
אופן הכנה
- מערבבים את מצרכים הקציצות, יוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג.
- מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן את השום להזהבה, מוסיפים את התבלינים ולאחר מכן את הגמבה והפלפל.
- מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים חצי שעה, לקראת הסוף מוסיפים כוסברה קצוצה מעל התבשיל ומכבים את האש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן