באפס מאמץ: קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות משגע שמבשלים בסיר אחד. ארוחת צהריים משפחתית מושלמת שמכינים בקלות וזוללים בהנאה!
קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות משגע שמבשלים בסיר אחד. ארוחת צהריים משפחתית מושלמת שמכינים בקלות וזוללים בהנאה!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    661
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 661.3 קק״ל 3306.7 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 158.6 גרם
    סוכר 4.0 גרם 19.8 גרם
    שומן 44.2 גרם 221.2 גרם
    נתרן 755.7 מ״ג 3778.7 מ״ג
    חלבון 31.0 גרם 154.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 48.8 גרם
    כולסטרול 150.1 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 52.4 מ״ג 261.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 509.9 מ״ג 2549.3 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    661
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 661.3 קק״ל 3306.7 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 158.6 גרם
    סוכר 4.0 גרם 19.8 גרם
    שומן 44.2 גרם 221.2 גרם
    נתרן 755.7 מ״ג 3778.7 מ״ג
    חלבון 31.0 גרם 154.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 9.8 גרם 48.8 גרם
    כולסטרול 150.1 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 52.4 מ״ג 261.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 509.9 מ״ג 2549.3 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
נעמה פלד
X

26 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

תבשיל

טיגון


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ולשים במשך כ-5 דקות עד שהתערובת אחידה.
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
  3. יוצרים מהתערובת כדורים שטוחים מעט.
  4. מטגנים במחבת עם מעט שמן זית טיגון קל (כדקה מכל צד רק לצורך סגירת הקציצות).
  5. בסיר גדול מחממים את רוטב הקציצות ומביאים לרתיחה.
  6. כאשר הרוטב רותח מוסיפים את הקציצות ואת תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
  7. מוסיפים כוס וחצי מים חמים ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
באפס מאמץ: קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    elinor oren

    אפשר לוותר על שלב הטיגון של הקציצות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלינור. הטיגון של הקציצות יעזור לשמור אותן עגולות ויפות ושלמות בזמן הבישול, אבל ניתן לוותר על טיגון במידת הצורך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות