-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3206.7 קק״ל 3206.7 קק״לפחמימות 318.8 גרם 318.8 גרםשומן 196.6 גרם 196.6 גרםנתרן 50.0 מ״ג 50.0 מ״גחלבון 37.3 גרם 37.3 גרםסיבים תזונתיים 30.4 גרם 30.4 גרםשומן רווי 100.2 גרם 100.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 275.8 מ״ג 275.8 מ״גברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 1567.5 מ״ג 1567.5 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות3207
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3206.7 קק״ל 3206.7 קק״לפחמימות 318.8 גרם 318.8 גרםשומן 196.6 גרם 196.6 גרםנתרן 50.0 מ״ג 50.0 מ״גחלבון 37.3 גרם 37.3 גרםסיבים תזונתיים 30.4 גרם 30.4 גרםשומן רווי 100.2 גרם 100.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 275.8 מ״ג 275.8 מ״גברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 1567.5 מ״ג 1567.5 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 3207 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קראמבל
-
1 כוס קמח לבן
-
2 כוסות שיבולת שועל
-
1/2 כוס קמח שקדיםאו קוקוס טחון/קמח שיבולת שועל
-
1/3 כוס סוכר חום
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס שמן קוקוסעד שני שליש כוס (או חמאה טבעונית)
-
1 כוס אגוזי לוזאו שקדים
מילוי
-
500 גרם פירות יער קפואיםאו טריים (אפשר גם ענבים, פטל, תותים, אפרסקים, תפוחים וכו')
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1 כף תמצית וניל
-
1/2 כוס קמח שקדיםאו קמח לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות חום עליון תחתון.
- מכינים את הקראמבל: בשקית בישול סנו מניחים את האגוזים ומרסקים אותם עם מערוך. מניחים בצד.
- מערבבים בקערה את כל שאר מרכיבי הקראמבל.
- מכינים את המילוי: באותה השקית בה מעכנו את האגוזים (והוצאנו אותם לקערית) שמים את פירות היער וסוחטים עד שיוצאים הרבה מהנוזלים (אפשר לשמור את הנוזלים ולהוסיף לתה קר, מיץ, שייק).
- מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבים המילוי ומערבבים.
- שוטפים את השקית ומייבשים לשימוש חוזר.
- מרכיבים את קראמבל פירות היער: משמנים תבנית עגולה 24 ס”מ (או מלבנית/ריבועית בגודל דומה).
- מעבירים 4-5 כפות מהקראמבל ומהדקים בעזרת הידיים לתחתית התבנית.
- מוזגים מעל את המילוי, מעליו את שאריות הקראמבל ולבסוף את האגוזים המרוסקים.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות.
- מקררים מעט ומגישים חם או קר עם גלידה או מעדן וניל מעל (לא חובה).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות חום עליון תחתון.
- מכינים את הקראמבל: בשקית בישול סנו מניחים את האגוזים ומרסקים אותם עם מערוך. מניחים בצד.
- מערבבים בקערה את כל שאר מרכיבי הקראמבל.
- מכינים את המילוי: באותה השקית בה מעכנו את האגוזים (והוצאנו אותם לקערית) שמים את פירות היער וסוחטים עד שיוצאים הרבה מהנוזלים (אפשר לשמור את הנוזלים ולהוסיף לתה קר, מיץ, שייק).
- מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבים המילוי ומערבבים.
- שוטפים את השקית ומייבשים לשימוש חוזר.
- מרכיבים את קראמבל פירות היער: משמנים תבנית עגולה 24 ס”מ (או מלבנית/ריבועית בגודל דומה).
- מעבירים 4-5 כפות מהקראמבל ומהדקים בעזרת הידיים לתחתית התבנית.
- מוזגים מעל את המילוי, מעליו את שאריות הקראמבל ולבסוף את האגוזים המרוסקים.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות.
- מקררים מעט ומגישים חם או קר עם גלידה או מעדן וניל מעל (לא חובה).
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן