סנו רקע

רולדה עם פטנט במילוי שוקולד

רולדה אוורירית, קלה ומהירה עם פסי שוקולד ומילוי ממרח שוקולד. קינוח קלאסי וטעים שמתאים לכל שבת או חגיגת קינוחים
רולדה אוורירית, קלה ומהירה עם פסי שוקולד ומילוי ממרח שוקולד. קינוח קלאסי וטעים שמתאים לכל שבת או חגיגת קינוחים
  • שרית נובק
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3403.2 קק״ל 3403.2 קק״ל
    פחמימות 441.7 גרם 441.7 גרם
    שומן 152.4 גרם 152.4 גרם
    נתרן 1726.7 מ״ג 1726.7 מ״ג
    חלבון 71.6 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 44.5 גרם 44.5 גרם
    כולסטרול 1194.0 מ״ג 1194.0 מ״ג
    סידן 893.1 מ״ג 893.1 מ״ג
    ברזל 16.9 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 1704.4 מ״ג 1704.4 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3403.2 קק״ל 3403.2 קק״ל
    פחמימות 441.7 גרם 441.7 גרם
    שומן 152.4 גרם 152.4 גרם
    נתרן 1726.7 מ״ג 1726.7 מ״ג
    חלבון 71.6 גרם 71.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 44.5 גרם 44.5 גרם
    כולסטרול 1194.0 מ״ג 1194.0 מ״ג
    סידן 893.1 מ״ג 893.1 מ״ג
    ברזל 16.9 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 1704.4 מ״ג 1704.4 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
שרית נובק
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט

מילוי

  • 1 כוס נוטלה
    או גנאש שוקולד או כל ממרח שאוהבים

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מפרידים ביצים, מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר ומתחילים להקציף. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים כ-3 דקות עד שמתקבל קצף רך.
  3. מערבבים את החלמונים עם השמנת, הווניל והשמן, מוספים לקצף ומערבבים בעדינות.
  4. מערבבים בנפרד את הקמח עם המלח ואבקת האפייה. מוסיפים את הקמח לתערובת הביצים ומערבבים בעדינות עם מרית עד לאיחוד.
  5. לוקחים 1/3 כוס מהבלילה ומערבבים עם הקקאו.
  6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. שופכים את הבלילה הבהירה לתבנית ומיישרים. מציירים מעל פסים (או מה שרוצים) עם הבלילה הכהה. מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות.
  8. מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות. פורסים מעל העוגה ניילון נצמד רחב והופכים את הבצק האפוי על גבי הניילון.
  9. מורחים בממרח שוקולד בשכבה אחידה ומגלגלים. עוטפים בניילון מהדקים היטב בקצוות. משאירים להתייצבות עד שהרולדה מתקררת, פותחים את הניילון ופורסים.
רולדה עם פטנט במילוי שוקולד
רולדה עם פטנט במילוי שוקולד. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולדה עם פטנט במילוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות