עוגת זברה לוטוסית

עוגת זברה לוטוסית זו עוגת ביסקוויטים קלאסית בהכנה והגשה משודרגת, שכוללת סידור העוגיות בטורים ותוספת ממרח לוטוס, למראה פסים מהמם
עוגת זברה לוטוסית זו עוגת ביסקוויטים קלאסית בהכנה והגשה משודרגת, שכוללת סידור העוגיות בטורים ותוספת ממרח לוטוס, למראה פסים מהמם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4271
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4271.0 קק״ל 4271.0 קק״ל
    פחמימות 372.6 גרם 372.6 גרם
    שומן 266.4 גרם 266.4 גרם
    נתרן 2306.4 מ״ג 2306.4 מ״ג
    חלבון 90.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 33.5 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 139.8 גרם 139.8 גרם
    כולסטרול 619.2 מ״ג 619.2 מ״ג
    סידן 1021.6 מ״ג 1021.6 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 3408.2 מ״ג 3408.2 מ״ג
    אבץ 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4271
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4271.0 קק״ל 4271.0 קק״ל
    פחמימות 372.6 גרם 372.6 גרם
    שומן 266.4 גרם 266.4 גרם
    נתרן 2306.4 מ״ג 2306.4 מ״ג
    חלבון 90.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 33.5 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 139.8 גרם 139.8 גרם
    כולסטרול 619.2 מ״ג 619.2 מ״ג
    סידן 1021.6 מ״ג 1021.6 מ״ג
    ברזל 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 3408.2 מ״ג 3408.2 מ״ג
    אבץ 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור

שדרוג טרי-טרי, וטעים-טעים, לעוגת הזברה הותיקה שלי. זו בעצם עוגת ביסקוויטים קלאסית, עם שני הבדלים: את הביסקוויטים אני מסדרת בכמה טורים בתוך הקרם (כך יתקבלו אחרי החיתוך “פסי זברה” מאונכים בכל פרוסה), ולציפוי אני משתמשת בממרח קרמל זהוב.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות), אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משומנת בתרסיס שמן.
  2. טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
  3. מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. עוטפים ומקפיאים להתקשות (4 שעות לפחות).
  4. הופכים את העוגה הקפואה על מגש ומסירים את התבנית.
  5. מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס עד שהוא ממש נוזלי (בערך 1/2 דקה). מוזגים על העוגה לציפוי (הממרח יתקשה בצ’יק על העוגה הקפואה).
  6. מפשירים במקרר (כשעה) ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת זברה לוטוסית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רות בן חמו

    אכין ליג השני וארשום איך יצא תודה לך אישה מהממת קרין

      Avatar
      מערכת Foody

      מעולה, ריטה! חג שמח!

    Avatar
    בן צ.

    כמה זמן אפשר לשמור אותה במקפיא? אפשר להחזיר למקפיא אם נשאר אחרי שאוכלים או אפשר גם למקרר?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי בן, אפשר לשמור במקפיא לזמן ממושך. אפשר גם להחזיר למקפיא או למקרר אחרי האכילה (במקרר נשמר 3-4 ימים)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות