שבקייה לעצלנים קריספית בטירוף
שבקייה, עוגייה מרוקאית מתוקה וקריספית, במתכון קל ומהיר של קרין גורן. קחו לכם עשר דקות, ותכינו ערימה של עוגיות מתוקות וטעימות שכולם יאהבו
שבקייה, עוגייה מרוקאית מתוקה וקריספית, במתכון קל ומהיר של קרין גורן. קחו לכם עשר דקות, ותכינו ערימה של עוגיות מתוקות וטעימות שכולם יאהבו
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 490.8 קק״ל 4907.7 קק״לפחמימות 17.1 גרם 171.1 גרםשומן 42.2 גרם 422.3 גרםנתרן 283.5 מ״ג 2834.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרםשומן רווי 3.6 גרם 36.3 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 528.0 מ״גסידן 32.9 מ״ג 328.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 66.8 מ״ג 667.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות491
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 490.8 קק״ל 4907.7 קק״לפחמימות 17.1 גרם 171.1 גרםשומן 42.2 גרם 422.3 גרםנתרן 283.5 מ״ג 2834.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרםשומן רווי 3.6 גרם 36.3 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 528.0 מ״גסידן 32.9 מ״ג 328.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 66.8 מ״ג 667.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 491 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת עד לגובה של טיגון חצי עמוק.
- משקשקים את כל החומרים בשקית זיפלוק גדולה לתערובת אחידה.
- גוזרים שפיץ ומזלפים עיגולים מסולסלים לשמן החם.
- מטגנים להשחמה משני הצדדים ומצננים במסננת.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת עד לגובה של טיגון חצי עמוק.
- משקשקים את כל החומרים בשקית זיפלוק גדולה לתערובת אחידה.
- גוזרים שפיץ ומזלפים עיגולים מסולסלים לשמן החם.
- מטגנים להשחמה משני הצדדים ומצננים במסננת.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
היי, לגרסת פרווה אפשר עם חלב סויה?
היי שלומית, אכן אפשר
איך אפשר לשמור שישאר קריספי גם למחר?תודה
הי זהבה. זה בעייתי לשמר את הקריספיות כי הבצק סופח את הלחות מהאוויר. נסי לשים בקופסה אטומה.