-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 311.6 קק״ל 1246.3 קק״לפחמימות 14.4 גרם 57.8 גרםשומן 16.7 גרם 66.6 גרםנתרן 300.1 מ״ג 1200.5 מ״גחלבון 27.1 גרם 108.2 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.0 גרםכולסטרול 61.3 מ״ג 245.1 מ״גסידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 931.7 מ״ג 3727.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות312
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 311.6 קק״ל 1246.3 קק״לפחמימות 14.4 גרם 57.8 גרםשומן 16.7 גרם 66.6 גרםנתרן 300.1 מ״ג 1200.5 מ״גחלבון 27.1 גרם 108.2 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.0 גרםכולסטרול 61.3 מ״ג 245.1 מ״גסידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 931.7 מ״ג 3727.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 312 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
דג
-
2 פילה דג לבןמסוג ברמונדי ישראלי/ דניס/ לברק
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 כפית תבלין לדגעל האש
-
1/2 כפית ראס אל חנות
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
תוספות
-
1 חציל קטן
-
1 פלפל שושקה בינונימתוק
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 בצל סגול קטןקלוף
-
חופן חסה אייסברגאו עלים ירוקים קרועים גס
-
חופן עגבניות שריחתוכות לטבעות
-
4 טורטיות גדולות גדולותבקוטר 30 ס"מ
הגשה
-
1 מיכל יוגורט עיזים 3.9%
-
טיפה קליפת לימון
-
1 ליים בינוני
-
1/2 רימון בינוניגרגרים (לא חובה)
אופן הכנה
- מפעילים את מכשיר נינג’ה גריל על תוכנית גריל.
- מניחים את הפילטים של הדג בצלחת שטוחה, מפזרים מעליהם את שמן הזית והתבלינים.
- מעסים היטב את התבלינים על הדגים ומניחים בצד עד לצלייה.
- מניחים על רשת הצלייה של הגריל את החציל, פלפל השושקה והבצל, ואופים אותם בחום של 240 מעלות במשך 10 דקות עם טיימר.
- לאחר 10 דקות מוציאים את הפלפל ואת הבצל, סוגרים את המכשיר וצולים רק את החציל במשך 10 דקות נוספות.
- מוציאים את החציל ומניחים על רשת הצלייה את הדגים המתובלים.
- מכוונים את המכשיר לצלייה בחום של 220 מעלות בתוכנית גריל, במשך 6 דקות.
- מרוקנים את תוכן החציל לצלחת, מסננים מנוזלים, מועכים אותו באמצעות מזלג, מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובמעט שמן זית.
- מקלפים את פלפל השושקה וקוצצים אותו לרצועות או לטבעות דקות (איך שאוהבים).
- מסירים את העור של הדג ומפרקים אותו לצ’אנקים. מוסיפים לו את הפלפל הקלוי והבצל החרוך ומערבבים קלות.
- בתום הצליות בנינג’ה גריל מחממים מעט את הטורטיות במכשיר כשהוא כבוי, לחימום קל.
- מרכיבים את המנה: מניחים את הטורטייה על גבי משטח עץ ומסדרים מעליה שכבות.
- מפזרים ממרח חציל בשכבה דקה על הטורטייה.
- מפזרים באופן חופשי קרעי חסה גסים, טבעות צ’ילי וטבעות עגבניות שרי.
- מניחים מעל צ’אנקים של שווארמה דג.
- מעבבים בקערית את היוגורט עם הלימון ומזלפים מעל המנה בנדיבות.
- סוחטים לימון מעל הכל ומפזרים מעט גרגרי רימון.
אופן הכנה
- מפעילים את מכשיר נינג’ה גריל על תוכנית גריל.
- מניחים את הפילטים של הדג בצלחת שטוחה, מפזרים מעליהם את שמן הזית והתבלינים.
- מעסים היטב את התבלינים על הדגים ומניחים בצד עד לצלייה.
- מניחים על רשת הצלייה של הגריל את החציל, פלפל השושקה והבצל, ואופים אותם בחום של 240 מעלות במשך 10 דקות עם טיימר.
- לאחר 10 דקות מוציאים את הפלפל ואת הבצל, סוגרים את המכשיר וצולים רק את החציל במשך 10 דקות נוספות.
- מוציאים את החציל ומניחים על רשת הצלייה את הדגים המתובלים.
- מכוונים את המכשיר לצלייה בחום של 220 מעלות בתוכנית גריל, במשך 6 דקות.
- מרוקנים את תוכן החציל לצלחת, מסננים מנוזלים, מועכים אותו באמצעות מזלג, מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובמעט שמן זית.
- מקלפים את פלפל השושקה וקוצצים אותו לרצועות או לטבעות דקות (איך שאוהבים).
- מסירים את העור של הדג ומפרקים אותו לצ’אנקים. מוסיפים לו את הפלפל הקלוי והבצל החרוך ומערבבים קלות.
- בתום הצליות בנינג’ה גריל מחממים מעט את הטורטיות במכשיר כשהוא כבוי, לחימום קל.
- מרכיבים את המנה: מניחים את הטורטייה על גבי משטח עץ ומסדרים מעליה שכבות.
- מפזרים ממרח חציל בשכבה דקה על הטורטייה.
- מפזרים באופן חופשי קרעי חסה גסים, טבעות צ’ילי וטבעות עגבניות שרי.
- מניחים מעל צ’אנקים של שווארמה דג.
- מעבבים בקערית את היוגורט עם הלימון ומזלפים מעל המנה בנדיבות.
- סוחטים לימון מעל הכל ומפזרים מעט גרגרי רימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן