באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שווארמה דג מושלמת על טורטייה

מנה מושלמת וקלה להכנה של שווארמה דג על טורטייה קריספית: שכבות של חציל קלוי, עגבניות שרי וצ'אנקי דג עם רוטב יוגורט לימוני
מנה מושלמת וקלה להכנה של שווארמה דג על טורטייה קריספית: שכבות של חציל קלוי, עגבניות שרי וצ'אנקי דג עם רוטב יוגורט לימוני
  • רותם בן מויאל
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    312
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 311.6 קק״ל 1246.3 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 57.8 גרם
    שומן 16.7 גרם 66.6 גרם
    נתרן 300.1 מ״ג 1200.5 מ״ג
    חלבון 27.1 גרם 108.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 245.1 מ״ג
    סידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 931.7 מ״ג 3727.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    312
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 311.6 קק״ל 1246.3 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 57.8 גרם
    שומן 16.7 גרם 66.6 גרם
    נתרן 300.1 מ״ג 1200.5 מ״ג
    חלבון 27.1 גרם 108.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 61.3 מ״ג 245.1 מ״ג
    סידן 42.9 מ״ג 171.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 931.7 מ״ג 3727.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
נינג'ה גריל
רותם בן מויאל
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג

תוספות

הגשה


אופן הכנה

  1. מפעילים את מכשיר נינג’ה גריל על תוכנית גריל.
  2. מניחים את הפילטים של הדג בצלחת שטוחה, מפזרים מעליהם את שמן הזית והתבלינים.
  3. מעסים היטב את התבלינים על הדגים ומניחים בצד עד לצלייה.
  4. מניחים על רשת הצלייה של הגריל את החציל, פלפל השושקה והבצל, ואופים אותם בחום של 240 מעלות במשך 10 דקות עם טיימר.
  5. לאחר 10 דקות מוציאים את הפלפל ואת הבצל, סוגרים את המכשיר וצולים רק את החציל במשך 10 דקות נוספות.
  6. מוציאים את החציל ומניחים על רשת הצלייה את הדגים המתובלים.
  7. מכוונים את המכשיר לצלייה בחום של 220 מעלות בתוכנית גריל, במשך 6 דקות.
  8. מרוקנים את תוכן החציל לצלחת, מסננים מנוזלים, מועכים אותו באמצעות מזלג, מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובמעט שמן זית.
  9. מקלפים את פלפל השושקה וקוצצים אותו לרצועות או לטבעות דקות (איך שאוהבים).
  10. מסירים את העור של הדג ומפרקים אותו לצ’אנקים. מוסיפים לו את הפלפל הקלוי והבצל החרוך ומערבבים קלות.
  11. בתום הצליות בנינג’ה גריל מחממים מעט את הטורטיות במכשיר כשהוא כבוי, לחימום קל.
  12. מרכיבים את המנה: מניחים את הטורטייה על גבי משטח עץ ומסדרים מעליה שכבות.
  13. מפזרים ממרח חציל בשכבה דקה על הטורטייה.
  14. מפזרים באופן חופשי קרעי חסה גסים, טבעות צ’ילי וטבעות עגבניות שרי.
  15. מניחים מעל צ’אנקים של שווארמה דג.
  16. מעבבים בקערית את היוגורט עם הלימון ומזלפים מעל המנה בנדיבות.
  17. סוחטים לימון מעל הכל ומפזרים מעט גרגרי רימון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שווארמה דג מושלמת על טורטייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות