< רקע נינג'ה

מקלות פרמז’ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים

כמעט הכל אפשרי בנינג'ה גריל את זה אנחנו כבר יודעים, תהנו ממתכון חלבי קליל ומרשים בטירוף של מקלות פרמז'ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים. מנה מהממת שאי אפשר להגיד לה לא. בתיאבון!
כמעט הכל אפשרי בנינג'ה גריל את זה אנחנו כבר יודעים, תהנו ממתכון חלבי קליל ומרשים בטירוף של מקלות פרמז'ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים. מנה מהממת שאי אפשר להגיד לה לא. בתיאבון!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 22 דק׳
  • קלוריות
    516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 515.6 קק״ל 4124.4 קק״ל
    פחמימות 45.9 גרם 367.0 גרם
    שומן 31.2 גרם 249.6 גרם
    נתרן 119.5 מ״ג 955.6 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 99.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 15.9 גרם 126.8 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 314.2 מ״ג
    סידן 116.0 מ״ג 927.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 98.3 מ״ג 786.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 22 דק׳
  • קלוריות
    516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 515.6 קק״ל 4124.4 קק״ל
    פחמימות 45.9 גרם 367.0 גרם
    שומן 31.2 גרם 249.6 גרם
    נתרן 119.5 מ״ג 955.6 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 99.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 15.9 גרם 126.8 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 314.2 מ״ג
    סידן 116.0 מ״ג 927.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 98.3 מ״ג 786.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 12 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  2. קוטמים את קצה הגבעולים של האספרגוסים.
  3. חוצים את בצק העלים לעובי של 2 סנטימטר בערך, בצורה של מקלות שיצליחו לכסות את האספרגוס.
  4. מניחים נייר אפייה בסלסלת הטיגון של הנינג’ה ומעל מסדרים שורות של גבינת פרמז’ן מגוררת בצורה של מקלות.
  5. מעל כל שורה של גבינת פרמז’ן מניחים אספרגוס אחד ומעל שמים מקל של בצק פילו.
  6. מברישים בביצה טרופה את בצק העלים ושוב מפזרים גבינת פרמז’ן מעל.
  7. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את סלסלת טיגון האוויר במכשיר, וסוגרים את המכסה.
  8. לאחר כ-12 דקות מקלות הפרמז’ן והאספרגוס יהיו פריכים ומוכנים. מגישים מיד.
מקלות פרמז'ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים
מקלות פרמז’ן ואספרגוס עטופים בבצק עלים. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות