שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון
מחפשים קינוח קליל וטעים, עם מינימום של שמן אבל עם הרבה טעם ופריכות? שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון הוא בדיוק מה שאתם מחפשים
מחפשים קינוח קליל וטעים, עם מינימום של שמן אבל עם הרבה טעם ופריכות? שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון הוא בדיוק מה שאתם מחפשים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 936.2 קק״ל 5617.3 קק״לפחמימות 99.5 גרם 596.9 גרםשומן 52.9 גרם 317.4 גרםנתרן 303.9 מ״ג 1823.4 מ״גחלבון 7.9 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 40.2 גרםשומן רווי 23.3 גרם 139.5 גרםכולסטרול 69.8 מ״ג 419.0 מ״גסידן 128.6 מ״ג 771.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 411.5 מ״ג 2468.9 מ״גאבץ 231.9 מ״ג 1391.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות936
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 936.2 קק״ל 5617.3 קק״לפחמימות 99.5 גרם 596.9 גרםשומן 52.9 גרם 317.4 גרםנתרן 303.9 מ״ג 1823.4 מ״גחלבון 7.9 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 40.2 גרםשומן רווי 23.3 גרם 139.5 גרםכולסטרול 69.8 מ״ג 419.0 מ״גסידן 128.6 מ״ג 771.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 411.5 מ״ג 2468.9 מ״גאבץ 231.9 מ״ג 1391.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 936 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
5 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםאו כל זן אחר, קלופים
-
3 כפות חמאה
-
1/2 כוס צימוקים כהים
-
5 כפות סוכר חום כההאו סוכר חום דמררה
-
1/2 כוס אגוזי פקאןאו אגוזי מלך טבעיים, לא חובה
-
1/2 צנצנת מעדן פרי תפוח וקינמון
הברשה
-
2 כפות מעדן פרי תפוח וקינמון
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאהאו מעט חמאה מומסת
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
-
4 כדורי גלידת וניל
אופן הכנה
- חותכים את התפוחים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
- בסיר רחב ממיסים את החמאה ומוסיפים את התפוחים. מטגנים ביחד במשך 7-10 דקות או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את הסוכר ומעדן הפרי ומערבבים ביחד עד שהסוכר נמס לגמרי. מצננים לגמרי לפני שממלאים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים עלה פילו על השיש ומשמנים היטב בשמן או חמאה מומסת.
- מניחים עלה נוסף ושוב משמנים. מניחים עלה שלישי ושוב משמנים.
- מניחים בתחתית העלה, בחלק הרחב, פס נדיב של תפוחים ומגלגלים לרולדה.
- מתיזים תרסיס שמן ומברישים במעדן פרי תפוח וקינמון.
- אופים במשך 25-35 דקות או עד שהשטרודל זהוב.
- מאבקים באבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.
אופן הכנה
- חותכים את התפוחים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
- בסיר רחב ממיסים את החמאה ומוסיפים את התפוחים. מטגנים ביחד במשך 7-10 דקות או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את הסוכר ומעדן הפרי ומערבבים ביחד עד שהסוכר נמס לגמרי. מצננים לגמרי לפני שממלאים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורסים עלה פילו על השיש ומשמנים היטב בשמן או חמאה מומסת.
- מניחים עלה נוסף ושוב משמנים. מניחים עלה שלישי ושוב משמנים.
- מניחים בתחתית העלה, בחלק הרחב, פס נדיב של תפוחים ומגלגלים לרולדה.
- מתיזים תרסיס שמן ומברישים במעדן פרי תפוח וקינמון.
- אופים במשך 25-35 דקות או עד שהשטרודל זהוב.
- מאבקים באבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.
בשיתוף עם סיימן סחר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן