שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון

מחפשים קינוח קליל וטעים, עם מינימום של שמן אבל עם הרבה טעם ופריכות? שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון הוא בדיוק מה שאתם מחפשים
מחפשים קינוח קליל וטעים, עם מינימום של שמן אבל עם הרבה טעם ופריכות? שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון הוא בדיוק מה שאתם מחפשים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    936
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 936.2 קק״ל 5617.3 קק״ל
    פחמימות 99.5 גרם 596.9 גרם
    שומן 52.9 גרם 317.4 גרם
    נתרן 303.9 מ״ג 1823.4 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 40.2 גרם
    שומן רווי 23.3 גרם 139.5 גרם
    כולסטרול 69.8 מ״ג 419.0 מ״ג
    סידן 128.6 מ״ג 771.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 411.5 מ״ג 2468.9 מ״ג
    אבץ 231.9 מ״ג 1391.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    936
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 936.2 קק״ל 5617.3 קק״ל
    פחמימות 99.5 גרם 596.9 גרם
    שומן 52.9 גרם 317.4 גרם
    נתרן 303.9 מ״ג 1823.4 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 40.2 גרם
    שומן רווי 23.3 גרם 139.5 גרם
    כולסטרול 69.8 מ״ג 419.0 מ״ג
    סידן 128.6 מ״ג 771.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 411.5 מ״ג 2468.9 מ״ג
    אבץ 231.9 מ״ג 1391.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הברשה

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את התפוחים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
  2. בסיר רחב ממיסים את החמאה ומוסיפים את התפוחים. מטגנים ביחד במשך 7-10 דקות או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
  3. מוסיפים את הסוכר ומעדן הפרי ומערבבים ביחד עד שהסוכר נמס לגמרי. מצננים לגמרי לפני שממלאים.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. פורסים עלה פילו על השיש ומשמנים היטב בשמן או חמאה מומסת.
  6. מניחים עלה נוסף ושוב משמנים. מניחים עלה שלישי ושוב משמנים.
  7. מניחים בתחתית העלה, בחלק הרחב, פס נדיב של תפוחים ומגלגלים לרולדה.
  8. מתיזים תרסיס שמן ומברישים במעדן פרי תפוח וקינמון.
  9. אופים במשך 25-35 דקות או עד שהשטרודל זהוב.
  10. מאבקים באבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.
שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון
שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שטרודל מבצק פילו עם מעדן תפוחים וקינמון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות