שיפודי פרגית עם חציל קלוי וסלט פלפלים
מחפשים מנה קלילה וטעימה אבל עשירה בטעמים? השף משה שגב מכין לכם שיפודי פרגית עם חציל קלוי וסלט פלפלים וג׳ינג׳ר צבעוני ורענן
מחפשים מנה קלילה וטעימה אבל עשירה בטעמים? השף משה שגב מכין לכם שיפודי פרגית עם חציל קלוי וסלט פלפלים וג׳ינג׳ר צבעוני ורענן
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 582.5 קק״ל 1165.0 קק״לפחמימות 48.9 גרם 97.8 גרםשומן 27.0 גרם 54.1 גרםנתרן 3104.1 מ״ג 6208.1 מ״גחלבון 39.5 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 25.9 גרם 51.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.7 מ״ג 215.4 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 2189.0 מ״ג 4378.0 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 40 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות583
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 582.5 קק״ל 1165.0 קק״לפחמימות 48.9 גרם 97.8 גרםשומן 27.0 גרם 54.1 גרםנתרן 3104.1 מ״ג 6208.1 מ״גחלבון 39.5 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 25.9 גרם 51.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.7 מ״ג 215.4 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 2189.0 מ״ג 4378.0 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 583 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודי פרגיות
-
200 גרם סטייק פרגית
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח גס
-
4 כפות רוטב סויה מתוקה
-
3 כפות שומשום
סלט פלפלים
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 פלפל צהוב בינוני
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
4 עלי נענע
-
1 גבעול כוסברה
חציל קלוי
-
3 חצילים בינוניים
-
4 כפות רוטב טריאקי
אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות לחתיכות גדולות ונועצים על 2 שיפודים. קולים את השומשום על מחבת יבשה עד להזהבה קלה. שורפים את החצילים על אש גלויה. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות קטנות.
- מכינים את השיפודים: מחממים את המחבת. משמנים את הפרגיות בשמן זית, ממליחים. צורבים במחבת משני הצדדים עד להשחמה. מברישים ברוטב סויה ומפזרים על השיפודים את השומשום.
- מכינים את הסלט: שמים בקערה את העגבניות, פלפלים, ג’ינג’ר, שום, נענע וכוסברה ומערבבים היטב.
- מקלפים את החצילים השרופים וחותכים לרצועות גדולות. מניחים בצלחת הגשה גדולה, יוצקים מעל טריאקי ומפזרים את הסלט הקצוץ.
- מגישים את שיפודי הפרגית עם החצילים והסלט.
אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות לחתיכות גדולות ונועצים על 2 שיפודים. קולים את השומשום על מחבת יבשה עד להזהבה קלה. שורפים את החצילים על אש גלויה. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות קטנות.
- מכינים את השיפודים: מחממים את המחבת. משמנים את הפרגיות בשמן זית, ממליחים. צורבים במחבת משני הצדדים עד להשחמה. מברישים ברוטב סויה ומפזרים על השיפודים את השומשום.
- מכינים את הסלט: שמים בקערה את העגבניות, פלפלים, ג’ינג’ר, שום, נענע וכוסברה ומערבבים היטב.
- מקלפים את החצילים השרופים וחותכים לרצועות גדולות. מניחים בצלחת הגשה גדולה, יוצקים מעל טריאקי ומפזרים את הסלט הקצוץ.
- מגישים את שיפודי הפרגית עם החצילים והסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן