-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 862.4 קק״ל 2587.3 קק״לפחמימות 89.0 גרם 267.0 גרםשומן 23.0 גרם 69.1 גרםנתרן 662.6 מ״ג 1987.9 מ״גחלבון 58.8 גרם 176.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 4.7 גרם 14.2 גרםכולסטרול 297.8 מ״ג 893.5 מ״גסידן 38.5 מ״ג 115.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 680.6 מ״ג 2041.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות862
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 862.4 קק״ל 2587.3 קק״לפחמימות 89.0 גרם 267.0 גרםשומן 23.0 גרם 69.1 גרםנתרן 662.6 מ״ג 1987.9 מ״גחלבון 58.8 גרם 176.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 4.7 גרם 14.2 גרםכולסטרול 297.8 מ״ג 893.5 מ״גסידן 38.5 מ״ג 115.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 680.6 מ״ג 2041.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 862 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ק"ג פילה עוף
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים M
-
1 כפית רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
3 כפות אפונת וואסבימזרח מערב
-
2 כוסות פירורי פנקומזרח מערב
-
לטיגון עמוק
רוטב
-
1 כף שטוחה רכז תמרהינדימזרח מערב
-
1 כפית סילאן
-
3 כפות מיונז
אופן הכנה
- מקמחים את פילה העוף.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים ורוטב הסויה.
- טוחנים את אפונת הוואסבי ומערבבים עם פירורי הפנקו.
- מעבירים את פילה העוף המקומח לקערת הביצים והסויה, מוציאים וטובלים בקערת הפנקו עם אפונת הווסאבי.
- מטגנים את השניצלים עד להזהבה בשמן עמוק.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים לצד השניצלים.
אופן הכנה
- מקמחים את פילה העוף.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים ורוטב הסויה.
- טוחנים את אפונת הוואסבי ומערבבים עם פירורי הפנקו.
- מעבירים את פילה העוף המקומח לקערת הביצים והסויה, מוציאים וטובלים בקערת הפנקו עם אפונת הווסאבי.
- מטגנים את השניצלים עד להזהבה בשמן עמוק.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים לצד השניצלים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן