-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.0 קק״ל 2203.8 קק״לפחמימות 98.3 גרם 393.1 גרםשומן 8.5 גרם 33.8 גרםנתרן 2060.2 מ״ג 8240.8 מ״גחלבון 16.7 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 29.1 מ״ג 116.3 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 176.1 מ״ג 704.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות551
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.0 קק״ל 2203.8 קק״לפחמימות 98.3 גרם 393.1 גרםשומן 8.5 גרם 33.8 גרםנתרן 2060.2 מ״ג 8240.8 מ״גחלבון 16.7 גרם 66.6 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 29.1 מ״ג 116.3 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 176.1 מ״ג 704.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 551 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירה
-
6 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כף מלח דק
שניצל דג
-
5 פילה דגי נסיכת הנילוסאו סול או מרלוזה
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כוס פירורי לחם
-
3 כפות שומשום
-
1 ביצה L
הגשה
-
1 לימון בינוניחתוך לרבעים
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לרבעים ואת הדג חותכים לחצי או שליש (בהתאם לגודל השניצל שרוצים).
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר וממלאים במים רותחים, מוסיפים כף מלח ואת תפוחי האדמה. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מפעילים למשך 5 דקות. משחררים את השסתום ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא, מפעילים לעוד 5 דקות.
- כשתפוחי האדמה רכים מוציאים ומועכים לפירה.
- בינתיים מצפים כל חתיכת דג בקמח, ביצה ופירורי לחם מעורבבים עם שומשום.
- שמים בפנים את סלסלת cook and crisp. מניחים מעל את הדגים ומתיזים ספריי שמן בנדיבות.
- בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם למשך 8 דקות. באמצע מומלץ להפוך לצד השני. אם צריך מוסיפים עוד 1-2 דקות. מגישים עם הפירה ופלח לימון.
אופן הכנה
- קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לרבעים ואת הדג חותכים לחצי או שליש (בהתאם לגודל השניצל שרוצים).
- שמים את הסיר הקרמי במכשיר וממלאים במים רותחים, מוסיפים כף מלח ואת תפוחי האדמה. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מפעילים למשך 5 דקות. משחררים את השסתום ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא, מפעילים לעוד 5 דקות.
- כשתפוחי האדמה רכים מוציאים ומועכים לפירה.
- בינתיים מצפים כל חתיכת דג בקמח, ביצה ופירורי לחם מעורבבים עם שומשום.
- שמים בפנים את סלסלת cook and crisp. מניחים מעל את הדגים ומתיזים ספריי שמן בנדיבות.
- בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם למשך 8 דקות. באמצע מומלץ להפוך לצד השני. אם צריך מוסיפים עוד 1-2 דקות. מגישים עם הפירה ופלח לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן