שקשוקה קאפ: דרך מפנקת להגיש את השקשוקה שלכם!
בלי לחכות שעות לריכוך העגבניות - קבלו מתכון להכנת שקשוקה זריזה אפויה בתנור במעטפת בצק עלים פריכה ותוספת תערובת גבינות
בלי לחכות שעות לריכוך העגבניות - קבלו מתכון להכנת שקשוקה זריזה אפויה בתנור במעטפת בצק עלים פריכה ותוספת תערובת גבינות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 771.4 קק״ל 4628.4 קק״לפחמימות 61.4 גרם 368.2 גרםסוכר 0.7 גרם 4.0 גרםשומן 47.8 גרם 286.8 גרםנתרן 504.0 מ״ג 3024.1 מ״גחלבון 24.0 גרם 143.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 23.0 גרם 138.1 גרםכולסטרול 265.5 מ״ג 1593.2 מ״גסידן 132.3 מ״ג 793.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 126.6 מ״ג 759.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות771
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 771.4 קק״ל 4628.4 קק״לפחמימות 61.4 גרם 368.2 גרםסוכר 0.7 גרם 4.0 גרםשומן 47.8 גרם 286.8 גרםנתרן 504.0 מ״ג 3024.1 מ״גחלבון 24.0 גרם 143.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 23.0 גרם 138.1 גרםכולסטרול 265.5 מ״ג 1593.2 מ״גסידן 132.3 מ״ג 793.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 126.6 מ״ג 759.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.3 מ״גסגור
שקשוקה ולא כמו שחשבתם. תראו כמה קל ומיוחד להכין שקשוקה אפויה עם ערך מוסף של מעטפת בצק עלים פריכה. תקבלו מעין כוסות בצק ממולאות ברוטב עגבניות, תערובת גבינות וכמובן ביצת עין לסיום המושלם של הביס.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 771 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים
-
1/2 צנצנת רוטב עגבניות שקשוקה של קנור
-
6 ביצים M
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
100 גרם גבינה בולגריתמפוררת
-
1 חופן עיריתקצוצה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורשים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-6 קוביות.
- מניחים כל קוביית בצק בתוך שקע משומן של תבנית שקעים.
- ממלאים בשתי כפות רוטב שקשוקה, שוברים מעל ביצה ומפזרים מעל את תערובת הגבינות (המוצרלה והבולגרית).
- אופים כ-20 דקות להזהבה יפה.
- מפזרים עירית ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- פורשים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-6 קוביות.
- מניחים כל קוביית בצק בתוך שקע משומן של תבנית שקעים.
- ממלאים בשתי כפות רוטב שקשוקה, שוברים מעל ביצה ומפזרים מעל את תערובת הגבינות (המוצרלה והבולגרית).
- אופים כ-20 דקות להזהבה יפה.
- מפזרים עירית ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן