-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 39.0 קק״ל 156.0 קק״לפחמימות 8.6 גרם 34.5 גרםשומן 0.2 גרם 0.9 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.1 מ״גחלבון 0.2 גרם 0.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים2
-
הכנה 5 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות39
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 39.0 קק״ל 156.0 קק״לפחמימות 8.6 גרם 34.5 גרםשומן 0.2 גרם 0.9 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.1 מ״גחלבון 0.2 גרם 0.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
הצ’יפס הפריך והקינמוני הזה יהיה להיט בקרב הילדים שלכם. כלום עבודה, לשגר לתנור ולתת לחום לעשות את שלו כל הדרך אל החטיף שכולו בריאות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 2 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 39 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'יפס תפוח
-
2 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
1/4 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- קורצים את ליבות התפוח ופורסים את התפוח לפרוסות דקות בעזרת סכין או מנדולינה.
- מסדרים את פרוסות התפוחים על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.
- בעזרת מסננת זורים קינמון מעל התפוחים.
- אופים ב-90 מעלות במשך שעתיים וחצי עד שלוש שעות (ניתן לבדוק באמצע התהליך כמה התייבשו הפרוסות עד כה).
- נותנים לפרוסות התפוחים להתקרר לחלוטין כדי שיהיו קריספיים. בתאבון!
אופן הכנה
- קורצים את ליבות התפוח ופורסים את התפוח לפרוסות דקות בעזרת סכין או מנדולינה.
- מסדרים את פרוסות התפוחים על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.
- בעזרת מסננת זורים קינמון מעל התפוחים.
- אופים ב-90 מעלות במשך שעתיים וחצי עד שלוש שעות (ניתן לבדוק באמצע התהליך כמה התייבשו הפרוסות עד כה).
- נותנים לפרוסות התפוחים להתקרר לחלוטין כדי שיהיו קריספיים. בתאבון!
@foody_il זהירות ממכר ובריא: חטיפי תפוח שלא תוכלו להפסיק לנשנש #כשל"פ #מתכון #pinkladyapple ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היכן ניתן לשמור וכמה זמן ?
בקופסה אטומה במקרר למשך 4-5 ימים.
בטורבו או רגיל
טורבו