טכניקות אפייה עם מיקי שמו: איך מכינים ציפוי מבריק?

טכניקות האפייה של מיקי שמו מגיעות עד אליכם! והפעם: איך מכינים ציפוי שוקולד מבריק מושלם, צפו בסרטון וגם אתם תוכלו לאפות כמו קונדיטורים

לא פעם אנו מכינים ציפוי שוקולד לחטיף או עוגה, הציפוי יוצא מבריק לרגע אחד ונעלם לו הברק.

אני רוצה לתת את הדגש כאן על הכנת ציפוי מבריק שנשמר מבריק לאורך כמה ימים.

שמן גרעיני הענבים הוא שמן נטול טעם, שמן שלא משפיע על טעם השוקולד אבל הוא כן עוזר לו לשמור על הברק לאורך כמה ימים.

חטיפי פצפוצי אורז וחמאת בוטנים. צילום: שניר גוואטה
חטיפי פצפוצי אורז וחמאת בוטנים. צילום: שניר גוואטה

קטגוריות

תגובות (3)

Avatar