האדר דסקטופ
האדר מובייל
מגש בורקס גבינות של אימא של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס

מגש בורקס גבינות של אמא של רחלי קרוט

מצרכים:
1 חבילה בצק עלים, מופשר על פי הוראות היצרן
200 גרם גבינה בולגרית
1/2 מיכל קוטג’ או גבינה לבנה
3/4 כוס גבינת פרמז’ן, מגוררת
1 ביצה
פלפל שחור

לציפוי:
ביצה
שומשום
תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל הגבינות בקערה ומוסיפים את הביצה והפלפל השחור. מערבבים היטב.
2. מניחים מהמילוי על המשולש התחתון של כל ריבועי בצק, להזהר לא להגיע לדפנות אחרת הבצק לא יסגר, וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את השוליים עם מזלג.
3. מניחים בתבנית עם נייר אפייה משומן עם תרסיס שמן.
4. מברישים את הבצק בביצה ומפזרים שומשום.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד הזהבה.

לא תוכלו להפסיק לאכול אותם. בורקס גבינה של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס
לא תוכלו להפסיק לאכול אותם. בורקס גבינה של רחלי קרוט | צילום: נמרוד סונדרס

מתכון: רחלי קרוט
צילום: נמרוד סונדרס

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

עוגת שוקולד קוביות בציפוי שוקולד וסוכריות של רחלי קרוט

שניצל תירס אפוי של רחלי קרוט

שניצלוני תירס ביתיים (אפויים בתנור) של רחלי קרוט

בצקניות ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

בצקניות (נוקדלי) ברוטב עגבניות של רחלי קרוט

ספינג' - הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

ספינג’ – הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *