מצד אחד הבטחתם לעצמכם שהיום תאכלו סלט, אבל בחוץ כבר קריר ואפור והגוף מבקש לעצמו משהו חם ומנחם. מה עושים? בשביל זה אנחנו כאן! יגענו ואספנו עבורכם כמה סלטים חמים שהם ארוחה שלמה, מלאה ומנחמת. גם בריא וגם טעים, איזה שיחוק!
אפרת ליכטנשטט מכינה סלט מאש חם שיכול להיות גם סלט וגם תוספת. תבשיל מאש בריא, משביע ומאוד טעים שמכינים ממאש. המאש היא קטנית הנפוצה בעיקר במזרח הרחוק. טעמה עדין ונפלא ואם מנביטים אותה אפשר גם לאכול אותה ללא בישול. יש לה ערכים תזונתיים מדהימים, והיא קלה לעיכול. ועוד טיפ קטן - המאש הולכת מצוין בכל סלט ירקות שתכינו והיא מאד אוהבת טחינה.
אסי רוז שהיא מלכת השדה והניר, מכינה סלט של סלק שאי אפשר להפסיק לאכול. ממש ממתקים מהטבע.
אין על הרעיונות הגאוניים של עז תלם. בדרך כלל כרשה ועדשים כתומות מבקשים לעצמם זמן ארוך בתבשיל או מרק. אבל במתכון הזה מדובר בסלט כרשה עם עדשים כתומות שהוא גם צבעוני ומגוון וגם מהיר, אבל ממש. במתכון הזה מבשלים את שניהם זמן קצר ומקבלים סלט שמח וצבעוני שאפילו משתבח אחרי לילה במקרר.
חזרתם לעבודה ואתם זקוקים לפינוק? השף ישראל אהרוני מפנק במתכון של סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון צרוב. הסלט הזה מושלם לארוחת צהריים, ארוחת ערב או אפילו לאירוח. אם אתם לא תפנקו את עצמכם, מי יפנק?
כשחושבים על סלט שהוא פשוטו כמשמעו ארוחה שלמה ישר עולה ברוחנו הסלט הנפלא של תמרה אהרוני, סלט עוף וקוסקוס שהוא ארוחה שלמה. מוסיפים לסלט המון ירקות קצוצים ומתבלים בשפע של שמן זית ולימון, ויש לכם ארוחת צהריים נפלאה
אל תשכחו לחזור לספר לנו איזה מתכון לסלט חם הכנתם! הכי נשמח אם תצרפו גם תמונה ושידרוגים משל עצמכם.
תגובות (0)