טיפ מהקצב: חיתוך קצה שוקיים ליצירת שוקיים אסתטיות

אם אתם רוצים ליצור מנה עם שוקיים במראה אסתטי ומקצועי, ראו את הטיפ מהקצב על חיתוך קצה שוקיים בצורה קלה ומהירה

שוק עוף או פולקע, הוא אחד מחלקי העוף האהובים והפופולריים ביותר. הוא מורכב מהחלק הבשרני והעסיסי של הכרעיים ולרוב מגיע עם עצם ארוכה. לא כולם יודעים אבל כשמכינים שוקי עוף מומלץ לחתוך מחצית מהעצם (ואפשר גם יותר) כדי לתת למנה מראה יותר מוקפד ומדויק ללא עצם. רק שימו לב שמומלץ לא לזרוק את העצמות החתוכות אלא להשתמש בהן כדי להכין ציר עוף או מרק, כמו גם להשתמש בעוף של עוף טוב עם הסימון הירוק, מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.

צפו כעת בסרטון שבו הקצבית טלי יהודה מסבירה כיצד לחתוך את השוקיים בצורה אסתטית >>

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar