-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 745.4 קק״ל 1490.8 קק״לפחמימות 66.9 גרם 133.8 גרםשומן 31.0 גרם 62.0 גרםנתרן 2488.8 מ״ג 4977.6 מ״גחלבון 17.5 גרם 35.0 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.8 גרםשומן רווי 5.1 גרם 10.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 62.5 מ״ג 125.0 מ״גברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 564.0 מ״ג 1127.9 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות745
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 745.4 קק״ל 1490.8 קק״לפחמימות 66.9 גרם 133.8 גרםשומן 31.0 גרם 62.0 גרםנתרן 2488.8 מ״ג 4977.6 מ״גחלבון 17.5 גרם 35.0 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.8 גרםשומן רווי 5.1 גרם 10.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 62.5 מ״ג 125.0 מ״גברזל 1.9 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 564.0 מ״ג 1127.9 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
תמיד נשארים לכם כמה דפי אורז בודדים מהארוחה של אתמול? המתכון הזה יעשה בהם שימוש מפואר. חטיפי אורז אפשר כמובן להגיש עם כל מיני תוספות ובכל מיני וריאציות, אבל אנחנו מבטיחים שאל רוטב חמאת הבוטנים המתקתק חרפרף הזה, אתם עוד תחזרו שוב ושוב ושוב…
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 745 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
4 כפות חמאת בוטנים חלקהמחוממת עד להמסה
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערבאפשר פחות, לפי הטעם
-
2 כפות רוטב צ’ילי חריףמזרח מערב
-
1 כף סירופ מייפל
-
1 קורט פלפל שחור טחון
תוספות
-
2 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
-
1/2 כוס גרגירי תירס
-
2 גבעולי בצל ירוקחתוכים דק
-
1 בצל סגול קטןקצוץ לקוביות קטנות
-
1 חופן בוטנים קלוייםקצוצים
-
1 חופן פלפל צ’ילי אדוםאם רוצים
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה וחלקה. טועמים ומתקנים את הטעמים במידת הצורך.
- מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
- שוברים כל דף אורז ל-4 חתיכות ומטגנים בשמן, חתיכה אחת בכל פעם, במשך כמה שניות עד שהדפים הופכים לחטיפים פריכים לבנים.
- מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים את החטיפים כמו שמגישים נאצ’וס: מפזרים מעל את התוספות ומגישים עם רוטב בצד.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה וחלקה. טועמים ומתקנים את הטעמים במידת הצורך.
- מחממים שמן חצי עמוק במחבת גדולה.
- שוברים כל דף אורז ל-4 חתיכות ומטגנים בשמן, חתיכה אחת בכל פעם, במשך כמה שניות עד שהדפים הופכים לחטיפים פריכים לבנים.
- מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים את החטיפים כמו שמגישים נאצ’וס: מפזרים מעל את התוספות ומגישים עם רוטב בצד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן