קרם לימון עם וופל: קינוח אישי מענג
קרם לימון עם וופל - שילוב מושלם בין קרם הלימון הקטיפתי והחמצמץ לבין עוגיית הוופל הפריכה, ובתוספת קצפת מתוקה, מקבלים קינוח מענג וטעים במיוחד!
קרם לימון עם וופל - שילוב מושלם בין קרם הלימון הקטיפתי והחמצמץ לבין עוגיית הוופל הפריכה, ובתוספת קצפת מתוקה, מקבלים קינוח מענג וטעים במיוחד!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 896.7 קק״ל 3586.6 קק״לפחמימות 40.1 גרם 160.5 גרםשומן 75.8 גרם 303.1 גרםנתרן 31.7 מ״ג 126.7 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרםשומן רווי 45.9 גרם 183.4 גרםכולסטרול 164.0 מ״ג 656.0 מ״גסידן 90.4 מ״ג 361.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 130.9 מ״ג 523.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות897
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 896.7 קק״ל 3586.6 קק״לפחמימות 40.1 גרם 160.5 גרםשומן 75.8 גרם 303.1 גרםנתרן 31.7 מ״ג 126.7 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרםשומן רווי 45.9 גרם 183.4 גרםכולסטרול 164.0 מ״ג 656.0 מ״גסידן 90.4 מ״ג 361.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 130.9 מ״ג 523.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 897 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם לימון
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף קליפת לימון
-
1/4 כוס מיץ לימון
וופל
-
35 גרם קמח לבן
-
40 גרם אבקת סוכר
-
2 חלבונים L
-
40 גרם חמאהמומסת
-
2 כפיות קליפת לימון
הגשה
-
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32%מוקצפת
אופן הכנה
- מכינים את קרם הלימון: בסיר קטן על כיריים ממיסים את הסוכר יחד עם השמנת ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל במשך כ-3 דקות.
- מסירים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
- מקררים מעט, מוזגים את קרם הלימון לכוסות הגשה ושומרים במקרר.
- מכינים את הוופל: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הוופל עד לקבלת תערובת אחידה.
- על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה מניחים כפית מתערובת הוופל ומורחים אותה בעזרת מרית במריחה ארוכה. ממשיכים באותו אופן עם יתר התערובת.
- אופים את הוופלים במשך 8 דקות, עד להזהבה קלה.
- מגישים את קרם הלימון עם מעט קצפת מעל ווופל בצד.
אופן הכנה
- מכינים את קרם הלימון: בסיר קטן על כיריים ממיסים את הסוכר יחד עם השמנת ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל במשך כ-3 דקות.
- מסירים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
- מקררים מעט, מוזגים את קרם הלימון לכוסות הגשה ושומרים במקרר.
- מכינים את הוופל: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הוופל עד לקבלת תערובת אחידה.
- על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה מניחים כפית מתערובת הוופל ומורחים אותה בעזרת מרית במריחה ארוכה. ממשיכים באותו אופן עם יתר התערובת.
- אופים את הוופלים במשך 8 דקות, עד להזהבה קלה.
- מגישים את קרם הלימון עם מעט קצפת מעל ווופל בצד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן