בורגר אבוקדו קריספי לארוחת צהריים מושלמת!

בורגר אבוקדו מטוגן וקריספי בתוך לחמניית המבורגר רכה, בליווי רוטב אלף האיים, ירקות וחמוצים לארוחת צהריים או ערב מושלמת!
בורגר אבוקדו מטוגן וקריספי בתוך לחמניית המבורגר רכה, בליווי רוטב אלף האיים, ירקות וחמוצים לארוחת צהריים או ערב מושלמת!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1284.4 קק״ל 1284.4 קק״ל
    פחמימות 195.3 גרם 195.3 גרם
    שומן 37.1 גרם 37.1 גרם
    נתרן 4158.6 מ״ג 4158.6 מ״ג
    חלבון 40.9 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 309.2 מ״ג 309.2 מ״ג
    סידן 160.8 מ״ג 160.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 1385.9 מ״ג 1385.9 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1284
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1284.4 קק״ל 1284.4 קק״ל
    פחמימות 195.3 גרם 195.3 גרם
    שומן 37.1 גרם 37.1 גרם
    נתרן 4158.6 מ״ג 4158.6 מ״ג
    חלבון 40.9 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 309.2 מ״ג 309.2 מ״ג
    סידן 160.8 מ״ג 160.8 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 1385.9 מ״ג 1385.9 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
רובי מיכאל
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בורגר אבוקדו


אופן הכנה

  1. מכינים את האבוקדו: מחממים שמן בסיר עמוק על אש בינונית או בצ׳יפסר.
  2. חוצים את האבוקדו לחצי, מקלפים את הקליפה (מתקלף בקלות רבה) ומוציאים את הגלעין.
  3. מערבבים בצלחת את הקמח, הפלפל השחור, אבקת השום, המלח והפפריקה ומקמחים את חצאי האבוקדו.
  4. בצלחת נפרדת מקשקשים את הביצה והמיונז, מניחים את האבוקדו ומורחים היטב בעיסוי קל.
  5. מעבירים לצלחת מלאה בפירורי לחם ומיד מעבירים לטיגון בשמן העמוק.
  6. מוציאים מהשמן ומשאירים על רשת לייבוש מלא של השמן (לא על נייר סופג).
  7. מרכיבים את הלחמנייה: מערבבים בקערה את הקטשופ והמיונז עד לקבלת רוטב. מזלפים על הלחמנייה את הרוטב. מניחים את החסה, העגבנייה, החמוצים והבצל הסגול.
  8. מניחים את האבוקדו מעל וסוגרים.
  9. ניתן להוסיף כל תוספת אחרת שאוהבים.
בורגר אבוקדו
ביס מפתיע
בורגר אבוקדו 3
בורגר אבוקדו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורגר אבוקדו קריספי לארוחת צהריים מושלמת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חיה

    אבוקדו לא הופך מריר כשמחממים אותו?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות