צהוב עולה! לביבות תירס וסלסה ירוקה

אושר ואודי מלמדים איך להכין לביבות תירס זהובות, מהירות, פשוטות הכנה וכל כך טעימות עם סלסה ירוקה פיקנטית ושמנת חמוצה
אושר ואודי מלמדים איך להכין לביבות תירס זהובות, מהירות, פשוטות הכנה וכל כך טעימות עם סלסה ירוקה פיקנטית ושמנת חמוצה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 1.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    841
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 841.2 קק״ל 3364.8 קק״ל
    פחמימות 28.8 גרם 115.1 גרם
    שומן 60.3 גרם 241.0 גרם
    נתרן 1734.0 מ״ג 6936.1 מ״ג
    חלבון 14.2 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 32.4 גרם 129.6 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 75.2 מ״ג 300.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 469.2 מ״ג 1876.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    841
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 841.2 קק״ל 3364.8 קק״ל
    פחמימות 28.8 גרם 115.1 גרם
    שומן 60.3 גרם 241.0 גרם
    נתרן 1734.0 מ״ג 6936.1 מ״ג
    חלבון 14.2 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 32.4 גרם 129.6 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 75.2 מ״ג 300.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 469.2 מ״ג 1876.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 1.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

סלסה ירוקה


אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצה. מסננים את שימורי התירס.
  2. מערבבים בקערה את הפולנטה, הקמח, הסודה והמלח. עושים גומחה במרכז ואליה יוצקים את חלב הקוקוס, השמן והחלמון (שומרים את החלבון בצד). מערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
  3. מעבירים את התירס לכוס רחבה וטוחנים מעט בעזרת הבלנדר מוט. מוסיפים לבלילה.
  4. בעזרת המטרפה מקציפים את חלבון הביצה עד שמאוד יציב. מקפלים לתוך הבלילה.
  5. מחממים את המחבת עם מעט שמן, יוצקים כף נדיבה מהבלילה ומשטחים לעיגול בקוטר 10 ס”מ. שומרים על הרווח בין הלביבות. הופכים כאשר נוצרות בועיות קטנות בחלק העליון. מטגנים גם על הצד השני עד להזהבה.
  6. מכינים את הסלסה: טוחנים בבלנדר מוט את כל הרכיבים. מתקנים את התיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
  7. מגישים את הלביבות יחד עם הסלסה והשמנת החמוצה.

הערות

  • משתמשים במלח לפי הטעם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צהוב עולה! לביבות תירס וסלסה ירוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כייף! גם אנחנו ממש אוהבים להכין אותן.

    Avatar
    הילה

    לביבות מושלמות קבועות אצלנו בבית

      Avatar
      Hagit Mozes

      צצריך סודה לשתייה? לא מופיע

      Avatar
      מערכת Foody

      אין צורך בסודה לשתייה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות