טראפלס שוקולד וויסקי לאניני טעם
תמצית מזוקקת של אושר עם טראפלס שוקולד וויסקי מהמם כמו בבתי האצולה הפריזאים. שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, ויסקי ונגיעות דבש לטירוף חושים
תמצית מזוקקת של אושר עם טראפלס שוקולד וויסקי מהמם כמו בבתי האצולה הפריזאים. שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, ויסקי ונגיעות דבש לטירוף חושים
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 75.7 קק״ל 2648.9 קק״לפחמימות 7.4 גרם 260.7 גרםשומן 4.8 גרם 169.1 גרםנתרן 1.4 מ״ג 48.4 מ״גחלבון 0.9 גרם 29.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 34.7 גרםשומן רווי 3.1 גרם 108.0 גרםכולסטרול 3.2 מ״ג 113.5 מ״גסידן 7.4 מ״ג 257.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 25.1 מ״גאשלגן 67.8 מ״ג 2372.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 11.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות76
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 75.7 קק״ל 2648.9 קק״לפחמימות 7.4 גרם 260.7 גרםשומן 4.8 גרם 169.1 גרםנתרן 1.4 מ״ג 48.4 מ״גחלבון 0.9 גרם 29.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 34.7 גרםשומן רווי 3.1 גרם 108.0 גרםכולסטרול 3.2 מ״ג 113.5 מ״גסידן 7.4 מ״ג 257.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 25.1 מ״גאשלגן 67.8 מ״ג 2372.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 11.2 מ״גסגור
הכנה של טראפלס היא מהירה והתוצאה תמיד מספקת, רק שבדרך כלל אנחנו נשארים עם הרבה לכלוך במטבח. אבל הפעם – זה לא יקרה. מתכון לטראפלס וויסקי שפורסים לריבועים מושלמים וטעימים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 76 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
טראפלס
-
2/3כוס או 150 גרם שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
300 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאהבטמפרטורת החדר
-
2 כפות דבש
-
3 כפות ויסקי
ציפוי
-
4 כפות אבקת קקאואיכותית
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, ובכל פעם מערבבים עד להמסה מלאה.
- מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן עד לסף רתיחה ומערבבים עם השוקולד.
- מוסיפים גם את החמאה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הדבש והוויסקי ומערבבים לבלילה אחידה.
- יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
- עוטפים את התבנית בסנו סושי- ניילון נצמד רחב ומקררים במשך 60 דקות.
- מחלצים מהתבנית ופורסים את השוקולד לריבועים בגודל 1*1 ס”מ. אם קשה לפרוס מחכים כמה דקות אחרי ההוצאה מהמקרר.
- שופכים את אבקת הקקאו לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M ומוסיפים פנימה גם את הריבועי השוקולד החתוכים.
- סוגרים את השקית ומנערים היטב עד שכל הטראפלס עטופים בקקאו.
- מסננים את הקקאו העודף ושומרים את הטראפלס בשקית הזיפר במקפיא עד להגשה.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, ובכל פעם מערבבים עד להמסה מלאה.
- מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן עד לסף רתיחה ומערבבים עם השוקולד.
- מוסיפים גם את החמאה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הדבש והוויסקי ומערבבים לבלילה אחידה.
- יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
- עוטפים את התבנית בסנו סושי- ניילון נצמד רחב ומקררים במשך 60 דקות.
- מחלצים מהתבנית ופורסים את השוקולד לריבועים בגודל 1*1 ס”מ. אם קשה לפרוס מחכים כמה דקות אחרי ההוצאה מהמקרר.
- שופכים את אבקת הקקאו לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M ומוסיפים פנימה גם את הריבועי השוקולד החתוכים.
- סוגרים את השקית ומנערים היטב עד שכל הטראפלס עטופים בקקאו.
- מסננים את הקקאו העודף ושומרים את הטראפלס בשקית הזיפר במקפיא עד להגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה כמות החמאה בטראפלס וויסקי לא מצויין
היי טל, תודה על עירור תשומת הלב! עדכנו את המצרכים