עוגת שיש שוקולד קפה מושלמת!

עוגת שיש שוקולד וקפה, כל כך קלה להכנה שאנחנו בטוחים שתכנס ישר לרשימת העוגות שאתם תמיד מכינים כשבאים אורחים
עוגת שיש שוקולד וקפה, כל כך קלה להכנה שאנחנו בטוחים שתכנס ישר לרשימת העוגות שאתם תמיד מכינים כשבאים אורחים
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5916
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5915.8 קק״ל 5915.8 קק״ל
    פחמימות 588.7 גרם 588.7 גרם
    שומן 367.1 גרם 367.1 גרם
    נתרן 4596.2 מ״ג 4596.2 מ״ג
    חלבון 73.5 גרם 73.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.5 גרם 24.5 גרם
    שומן רווי 111.2 גרם 111.2 גרם
    כולסטרול 1006.2 מ״ג 1006.2 מ״ג
    סידן 414.1 מ״ג 414.1 מ״ג
    ברזל 26.4 מ״ג 26.4 מ״ג
    אשלגן 2487.8 מ״ג 2487.8 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5916
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5915.8 קק״ל 5915.8 קק״ל
    פחמימות 588.7 גרם 588.7 גרם
    שומן 367.1 גרם 367.1 גרם
    נתרן 4596.2 מ״ג 4596.2 מ״ג
    חלבון 73.5 גרם 73.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.5 גרם 24.5 גרם
    שומן רווי 111.2 גרם 111.2 גרם
    כולסטרול 1006.2 מ״ג 1006.2 מ״ג
    סידן 414.1 מ״ג 414.1 מ״ג
    ברזל 26.4 מ״ג 26.4 מ״ג
    אשלגן 2487.8 מ״ג 2487.8 מ״ג
    אבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור

עוגת שיש שוקולדית בתוספת קפה שתעורר אתכם ותעשה חשק לעוד פרוסה! רון יוחננוב רקח לכם מתכון משודרג של העוגה הפשוטה והאהובה הזו, לאוהבי הקפה שבקהל.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
רון יוחננוב
X

15 דירגו [ציון 4.5]

שתי עוגות

שתי עוגות


עוגה

גנאש

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מקציפים בקערת מיקסר את הביצים והסוכר במשך 5 דקות עד שמתקבל מעט קצף בהיר ותפוח מעל הבלילה.
  3. מוסיפים את השמן, את מנת האספרסו שהוכנה במכונת הקפה והקמח ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  4. ממיסים בקערה מותאמת למיקרו את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה ומנת האספרסו, בפולסים של 30 שניות כל חימום עד שהשוקולד נמס.
  5. מוסיפים 4 כפות מהבלילה ומערבבים לתערובת אחידה שוקולדית.
  6. יוצקים את הבלילה הבהירה לתוך התבנית ומעליה שופכים את בלילת השוקולד.
  7. מייצרים בעזרת כפית או קיסם דוגמת שיש (אפשר לעשות תנועה של ציור שמיניות).
  8. אופים במשך 30 דקות ובודקים בעזרת קיסם - נועצים ובודקים שהוא יוצא עם פירורים לחים עליו.
  9. מצננים את העוגה עד שהיא לא חמה למגע.
  10. ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו במיקרוגל ומערבבים.
  11. מחלצים את העוגה מהתבנית ומצפים אותה בגנאש שלנו ומגישים.

    עוגת שיש שוקולד קפה.
    עוגת שיש שוקולד קפה, צילום: רון יוחננוב.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שיש שוקולד קפה מושלמת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (24)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילה ממירים את השמנת מתוקה בשמנת צמחית

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רבקי, אפשר להמיר בחמאה רגילה.

    Avatar
    ליאור סולימן

    האם אפשר לשים משהו אחר במקום קפה אספרסו? אם אין לי את המכונה…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ליאור, אפשר להכין פשוט קפה רגיל, מטרת הקפה להעשיר את הטעם של השוקולד ושל העוגה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים