גלידת וניל ביתית בקלי קלות של רותם ליברזון
גבינת מסקרפונה, פירות טריים ו-5 דקות עבודה ויש לכם גלידת וניל ביתית אדירה בלי מכונת גלידה של רותם ליברזון. מוסיפים פירות יער ונהנים מפינוק קיצי
גבינת מסקרפונה, פירות טריים ו-5 דקות עבודה ויש לכם גלידת וניל ביתית אדירה בלי מכונת גלידה של רותם ליברזון. מוסיפים פירות יער ונהנים מפינוק קיצי
- רותם ליברזון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 441.9 קק״ל 3535.2 קק״לפחמימות 41.0 גרם 328.3 גרםשומן 26.2 גרם 209.5 גרםנתרן 174.0 מ״ג 1392.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 52.7 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.5 גרםשומן רווי 16.4 גרם 131.4 גרםכולסטרול 42.9 מ״ג 343.4 מ״גסידן 153.5 מ״ג 1227.8 מ״גברזל 6.4 מ״ג 51.0 מ״גאשלגן 171.2 מ״ג 1369.4 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 19.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 8 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות442
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 441.9 קק״ל 3535.2 קק״לפחמימות 41.0 גרם 328.3 גרםשומן 26.2 גרם 209.5 גרםנתרן 174.0 מ״ג 1392.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 52.7 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.5 גרםשומן רווי 16.4 גרם 131.4 גרםכולסטרול 42.9 מ״ג 343.4 מ״גסידן 153.5 מ״ג 1227.8 מ״גברזל 6.4 מ״ג 51.0 מ״גאשלגן 171.2 מ״ג 1369.4 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 19.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 442 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם פירות יער טריים
-
4 כפות מיץ לימון
-
1/4 כוס אבקת סוכר
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1/2 כוס חלב מרוכז
אופן הכנה
- בקערה עמוקה מוסיפים לפרי הטרי לימון וסוכר ומערבבים היטב. מניחים בצד 15 דקות.
- בינתיים במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את גבינת המסקרפונה, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה. מוסיפים את הפרי הטרי ומערבבים בעדינות עם לקקן.
- שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה או לתבנית סיליקון ומכסים היטב בניילון נצמד. מקפיאים לפחות ל-8 שעות.
אופן הכנה
- בקערה עמוקה מוסיפים לפרי הטרי לימון וסוכר ומערבבים היטב. מניחים בצד 15 דקות.
- בינתיים במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את גבינת המסקרפונה, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה. מוסיפים את הפרי הטרי ומערבבים בעדינות עם לקקן.
- שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה או לתבנית סיליקון ומכסים היטב בניילון נצמד. מקפיאים לפחות ל-8 שעות.
הערות
- אם אין פירות יער טריים, אפשר להשתמש בקפואים שהופשרו קלות
הערות
- אם אין פירות יער טריים, אפשר להשתמש בקפואים שהופשרו קלות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן