רקע הנמל מעודכן

עוגת פרג במרקם של ענן

עוגת פרג קלילה להכנה, הכי קלאסית, הכי אוורירית, הכי טעימה. מושלמת ליד הקפה וכשצריך עוגה זריזה כדי לפנק את האורחים
עוגת פרג קלילה להכנה, הכי קלאסית, הכי אוורירית, הכי טעימה. מושלמת ליד הקפה וכשצריך עוגה זריזה כדי לפנק את האורחים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5058
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5057.9 קק״ל 5057.9 קק״ל
    פחמימות 452.8 גרם 452.8 גרם
    שומן 289.5 גרם 289.5 גרם
    נתרן 893.2 מ״ג 893.2 מ״ג
    חלבון 101.0 גרם 101.0 גרם
    סיבים תזונתיים 25.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 122.6 גרם 122.6 גרם
    כולסטרול 1622.4 מ״ג 1622.4 מ״ג
    סידן 373.8 מ״ג 373.8 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 774.6 מ״ג 774.6 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5058
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5057.9 קק״ל 5057.9 קק״ל
    פחמימות 452.8 גרם 452.8 גרם
    שומן 289.5 גרם 289.5 גרם
    נתרן 893.2 מ״ג 893.2 מ״ג
    חלבון 101.0 גרם 101.0 גרם
    סיבים תזונתיים 25.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 122.6 גרם 122.6 גרם
    כולסטרול 1622.4 מ״ג 1622.4 מ״ג
    סידן 373.8 מ״ג 373.8 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 774.6 מ״ג 774.6 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

כל אוהבי הפרג, התאחדו! עוגת פרג בחושה וריחנית במתכון קליל מבית קרין גורן

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
קרין גורן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מפרידים ביצים לחלמונים וחלבונים.
  3. ממיסים חמאה במיקרוגל ומצננים כמה דקות עד שהיא פושרת.
  4. מערבבים חמאה מומסת יחד עם חצי מכמות הסוכר במתכון, סוכר וניל, חלמונים, ברנדי וחלב.
  5. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לתערובת אחידה.
  6. מקציפים בקערת מיקסר חלבונים במהירות בינונית במשך דקה.
  7. מוסיפים את יתרת הסוכר בהדרגה, כף בכל 10 שניות בערך, וממשיכים להקציף דקה-שתיים אחרי הוספת כל כמות הסוכר, לקבלת קצף מבריק וקרמי.
  8. טורפים 1/3 מהקצף לתערובת החלמונים.
  9. מקפלים בעזרת לקקן את יתרת הקצף בעדינות פנימה, ולקראת סוף הקיפול מוסיפים את הפרג.
  10. יוצקים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה עגול ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
  11. מצננים, (העוגה מאבדת מעט מנפחה במהלך הצינון) מקשטים את עוגת פרג באבקת סוכר, ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת פרג במרקם של ענן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רון ביתן

    יש תחליף לברנדי או שהוא קריטי?

      Avatar
      מערכת Foody

      כל משקה אלכוהולי עם 30% אלכוהול ומעלה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות