-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5057.9 קק״ל 5057.9 קק״לפחמימות 452.8 גרם 452.8 גרםשומן 289.5 גרם 289.5 גרםנתרן 893.2 מ״ג 893.2 מ״גחלבון 101.0 גרם 101.0 גרםסיבים תזונתיים 25.3 גרם 25.3 גרםשומן רווי 122.6 גרם 122.6 גרםכולסטרול 1622.4 מ״ג 1622.4 מ״גסידן 373.8 מ״ג 373.8 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 774.6 מ״ג 774.6 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות5058
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5057.9 קק״ל 5057.9 קק״לפחמימות 452.8 גרם 452.8 גרםשומן 289.5 גרם 289.5 גרםנתרן 893.2 מ״ג 893.2 מ״גחלבון 101.0 גרם 101.0 גרםסיבים תזונתיים 25.3 גרם 25.3 גרםשומן רווי 122.6 גרם 122.6 גרםכולסטרול 1622.4 מ״ג 1622.4 מ״גסידן 373.8 מ״ג 373.8 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 774.6 מ״ג 774.6 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
כל אוהבי הפרג, התאחדו! עוגת פרג בחושה וריחנית במתכון קליל מבית קרין גורן
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 5058 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
הגשה
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפרידים ביצים לחלמונים וחלבונים.
- ממיסים חמאה במיקרוגל ומצננים כמה דקות עד שהיא פושרת.
- מערבבים חמאה מומסת יחד עם חצי מכמות הסוכר במתכון, סוכר וניל, חלמונים, ברנדי וחלב.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לתערובת אחידה.
- מקציפים בקערת מיקסר חלבונים במהירות בינונית במשך דקה.
- מוסיפים את יתרת הסוכר בהדרגה, כף בכל 10 שניות בערך, וממשיכים להקציף דקה-שתיים אחרי הוספת כל כמות הסוכר, לקבלת קצף מבריק וקרמי.
- טורפים 1/3 מהקצף לתערובת החלמונים.
- מקפלים בעזרת לקקן את יתרת הקצף בעדינות פנימה, ולקראת סוף הקיפול מוסיפים את הפרג.
- יוצקים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה עגול ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
- מצננים, (העוגה מאבדת מעט מנפחה במהלך הצינון) מקשטים את עוגת פרג באבקת סוכר, ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפרידים ביצים לחלמונים וחלבונים.
- ממיסים חמאה במיקרוגל ומצננים כמה דקות עד שהיא פושרת.
- מערבבים חמאה מומסת יחד עם חצי מכמות הסוכר במתכון, סוכר וניל, חלמונים, ברנדי וחלב.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לתערובת אחידה.
- מקציפים בקערת מיקסר חלבונים במהירות בינונית במשך דקה.
- מוסיפים את יתרת הסוכר בהדרגה, כף בכל 10 שניות בערך, וממשיכים להקציף דקה-שתיים אחרי הוספת כל כמות הסוכר, לקבלת קצף מבריק וקרמי.
- טורפים 1/3 מהקצף לתערובת החלמונים.
- מקפלים בעזרת לקקן את יתרת הקצף בעדינות פנימה, ולקראת סוף הקיפול מוסיפים את הפרג.
- יוצקים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה עגול ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
- מצננים, (העוגה מאבדת מעט מנפחה במהלך הצינון) מקשטים את עוגת פרג באבקת סוכר, ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יש תחליף לברנדי או שהוא קריטי?
כל משקה אלכוהולי עם 30% אלכוהול ומעלה