רקע הנמל מעודכן

עוגת אוזני המן במילוי ריבת חלב: עוגה שתעשה לכם את החג!

מניחים אוזני המן אחת על גבי השניה וכך מקבלים עוגה מקורית ומרשימה במרקם פריך ונימוח. כאן אוזני ההמן הן במילוי נהדר של ריבת חלב ממכרת
מניחים אוזני המן אחת על גבי השניה וכך מקבלים עוגה מקורית ומרשימה במרקם פריך ונימוח. כאן אוזני ההמן הן במילוי נהדר של ריבת חלב ממכרת
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4887
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4886.6 קק״ל 4886.6 קק״ל
    פחמימות 828.5 גרם 828.5 גרם
    שומן 210.1 גרם 210.1 גרם
    נתרן 444.2 מ״ג 444.2 מ״ג
    חלבון 76.5 גרם 76.5 גרם
    סיבים תזונתיים 13.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 116.9 גרם 116.9 גרם
    כולסטרול 1002.9 מ״ג 1002.9 מ״ג
    סידן 1195.4 מ״ג 1195.4 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 1809.8 מ״ג 1809.8 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4887
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4886.6 קק״ל 4886.6 קק״ל
    פחמימות 828.5 גרם 828.5 גרם
    שומן 210.1 גרם 210.1 גרם
    נתרן 444.2 מ״ג 444.2 מ״ג
    חלבון 76.5 גרם 76.5 גרם
    סיבים תזונתיים 13.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 116.9 גרם 116.9 גרם
    כולסטרול 1002.9 מ״ג 1002.9 מ״ג
    סידן 1195.4 מ״ג 1195.4 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 1809.8 מ״ג 1809.8 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אזני המן מתוקות
שירן מתתיהו
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם עם הידיים) חמאה וסוכר, לקבלת תערובת קרמית אחידה.
  2. מוסיפים חלמונים ושמנת וממשיכים בעיבוד.
  3. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח.
  4. מערבלים מעט עד לאיחוד.
  5. מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ומאחדים עוד קצת בלישה ידנית.
  6. עוטפים בניילון נצמד ומקררים את הבצק 20 דקות לפני הרידוד.
  7. מקמחים את המשטח ואת הבצק ומרדדים לעובי 1 סנטימטר (לשים לב שלא משאירים בצק עבה מדי).
  8. קורצים עיגולים.
  9. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  10. ממלאים במרכז כל עיגול בריבת חלב. או חצי ריבת חלב וחצי שוקולד.
  11. סוגרים את הקצוות כלפי פנים למשולש.
  12. מניחים את אוזני ההמן אחד על השני בתבנית מרופדת בנייר אפייה תואם.
  13. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 20-25 דקות (עד להזהבה).

    עוגת אוזני המן
    עוגת אוזני המן. צילום: שירן מתיתיהו.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת אוזני המן במילוי ריבת חלב: עוגה שתעשה לכם את החג!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות