עוגת אוזני המן במילוי ריבת חלב: עוגה שתעשה לכם את החג!
מניחים אוזני המן אחת על גבי השניה וכך מקבלים עוגה מקורית ומרשימה במרקם פריך ונימוח. כאן אוזני ההמן הן במילוי נהדר של ריבת חלב ממכרת
מניחים אוזני המן אחת על גבי השניה וכך מקבלים עוגה מקורית ומרשימה במרקם פריך ונימוח. כאן אוזני ההמן הן במילוי נהדר של ריבת חלב ממכרת
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4886.6 קק״ל 4886.6 קק״לפחמימות 828.5 גרם 828.5 גרםשומן 210.1 גרם 210.1 גרםנתרן 444.2 מ״ג 444.2 מ״גחלבון 76.5 גרם 76.5 גרםסיבים תזונתיים 13.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 116.9 גרם 116.9 גרםכולסטרול 1002.9 מ״ג 1002.9 מ״גסידן 1195.4 מ״ג 1195.4 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1809.8 מ״ג 1809.8 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4887
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4886.6 קק״ל 4886.6 קק״לפחמימות 828.5 גרם 828.5 גרםשומן 210.1 גרם 210.1 גרםנתרן 444.2 מ״ג 444.2 מ״גחלבון 76.5 גרם 76.5 גרםסיבים תזונתיים 13.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 116.9 גרם 116.9 גרםכולסטרול 1002.9 מ״ג 1002.9 מ״גסידן 1195.4 מ״ג 1195.4 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1809.8 מ״ג 1809.8 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4887 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה רכהאו מחמאה לגרסת פרווה
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
2 חלמונים L
-
1/2 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%או לחילופין חלב ואם רוצים פרווה, מיץ תפוזים
-
3 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 חבילה נייר אפייה לתבנית מלבנית
מילוי
-
1 צנצנת ריבת חלבאו כל ממרח אחר שאוהבים
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם עם הידיים) חמאה וסוכר, לקבלת תערובת קרמית אחידה.
- מוסיפים חלמונים ושמנת וממשיכים בעיבוד.
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח.
- מערבלים מעט עד לאיחוד.
- מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ומאחדים עוד קצת בלישה ידנית.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים את הבצק 20 דקות לפני הרידוד.
- מקמחים את המשטח ואת הבצק ומרדדים לעובי 1 סנטימטר (לשים לב שלא משאירים בצק עבה מדי).
- קורצים עיגולים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממלאים במרכז כל עיגול בריבת חלב. או חצי ריבת חלב וחצי שוקולד.
- סוגרים את הקצוות כלפי פנים למשולש.
- מניחים את אוזני ההמן אחד על השני בתבנית מרופדת בנייר אפייה תואם.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 20-25 דקות (עד להזהבה).
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם עם הידיים) חמאה וסוכר, לקבלת תערובת קרמית אחידה.
- מוסיפים חלמונים ושמנת וממשיכים בעיבוד.
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח.
- מערבלים מעט עד לאיחוד.
- מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ומאחדים עוד קצת בלישה ידנית.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים את הבצק 20 דקות לפני הרידוד.
- מקמחים את המשטח ואת הבצק ומרדדים לעובי 1 סנטימטר (לשים לב שלא משאירים בצק עבה מדי).
- קורצים עיגולים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממלאים במרכז כל עיגול בריבת חלב. או חצי ריבת חלב וחצי שוקולד.
- סוגרים את הקצוות כלפי פנים למשולש.
- מניחים את אוזני ההמן אחד על השני בתבנית מרופדת בנייר אפייה תואם.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 20-25 דקות (עד להזהבה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואוווווו