מרק תירס ב-10 דקות הכנה ומינימום כלים מלוכלכים!
מרק תירס הכי קליל והכי מהיר הכנה שתפגשו וכל כך טעים! מתכון פשוט עם פחות מחמישה מרכיבים, כל עוד קר בחוץ אתם תעופו על המתכון הזה
מרק תירס הכי קליל והכי מהיר הכנה שתפגשו וכל כך טעים! מתכון פשוט עם פחות מחמישה מרכיבים, כל עוד קר בחוץ אתם תעופו על המתכון הזה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.0 קק״ל 495.1 קק״לפחמימות 19.4 גרם 58.2 גרםשומן 8.9 גרם 26.7 גרםנתרן 260.6 מ״ג 781.7 מ״גחלבון 2.7 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 7.3 גרםשומן רווי 5.1 גרם 15.3 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 64.5 מ״גסידן 10.2 מ״ג 30.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 32.4 מ״ג 97.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות165
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.0 קק״ל 495.1 קק״לפחמימות 19.4 גרם 58.2 גרםשומן 8.9 גרם 26.7 גרםנתרן 260.6 מ״ג 781.7 מ״גחלבון 2.7 גרם 8.1 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 7.3 גרםשומן רווי 5.1 גרם 15.3 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 64.5 מ״גסידן 10.2 מ״ג 30.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 32.4 מ״ג 97.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מושלם לימים קרים. מתחשק לכם מרק מעכשיו לעכשיו? זה בדיוק המתכון בשבילכם. מרק תירס סופר זריז וטעים שיחמם לכם את הבטן. פחות מחמישה מרכיבים וכולה חצי שעה במטבח ויש לכם קערת מרק מהבילה מוכנה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 165 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- חותכים את גרגירי התירס מהקלחים.
- מוסיפים לסיר 2 כוסות מים ואת שאריות קלחי התירס.
- מבשלים 20-30 דקות בסיר מכוסה.
- מוציאים את קלחי התירס ומניחים בצד (שומרים את הנוזל).
- קוצצים את הבצל בבלנדר.
- מוסיפים את החמאה, גרגירי התירס (לשמור חלק בצד לקישוט), מי הבישול, מלח ופלפל לבלנדר נינג’ה.
- מבשלים בתוכנית ‘חימום מרק’ ל-11 דקות.
- מגישים חם ומקשטים בתירס ששמרנו. בתיאבון!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- חותכים את גרגירי התירס מהקלחים.
- מוסיפים לסיר 2 כוסות מים ואת שאריות קלחי התירס.
- מבשלים 20-30 דקות בסיר מכוסה.
- מוציאים את קלחי התירס ומניחים בצד (שומרים את הנוזל).
- קוצצים את הבצל בבלנדר.
- מוסיפים את החמאה, גרגירי התירס (לשמור חלק בצד לקישוט), מי הבישול, מלח ופלפל לבלנדר נינג’ה.
- מבשלים בתוכנית ‘חימום מרק’ ל-11 דקות.
- מגישים חם ומקשטים בתירס ששמרנו. בתיאבון!
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
הערות
- ניתן להגיש עם פטרוזיליה, בזיליקום או נענע טריים או מיובשים מעל.
@ninja.il מרק תירס ב-10 דקות הכנה - עם אפס כלים מלוכלכים! #מרק #תירס #בלנדרחםקר ♬ Sunrise - Official Sound Studio
הערות
- ניתן להגיש עם פטרוזיליה, בזיליקום או נענע טריים או מיובשים מעל.
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר להחליף את התירס הטרי מתערב בשימורים?
אפשר 🙂