-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1174.6 קק״ל 9396.7 קק״לפחמימות 7.1 גרם 57.1 גרםשומן 128.0 גרם 1024.0 גרםנתרן 201.0 מ״ג 1608.3 מ״גחלבון 3.8 גרם 30.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.4 גרםשומן רווי 9.5 גרם 76.4 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 15.1 מ״ג 121.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 46.8 מ״ג 374.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1174.6 קק״ל 9396.7 קק״לפחמימות 7.1 גרם 57.1 גרםשומן 128.0 גרם 1024.0 גרםנתרן 201.0 מ״ג 1608.3 מ״גחלבון 3.8 גרם 30.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.4 גרםשומן רווי 9.5 גרם 76.4 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 15.1 מ״ג 121.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 46.8 מ״ג 374.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
סוד הקסם של שניצל טוב הוא המעטה הפריך המורכב מפירורי לחם. אז כדי שלא תצטרכו לוותר על המאכל האהוב, הבאנו לכם גרסה כשרה לפסח: ציפוי המורכב מנאצ’וס כשרים טחונים, שמייצרים שניצל כל כך טעים וקראנצ’י, שתרצו להכין אותו גם כשהחג ייגמר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1175 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
8יחידות או 500 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
3 ביצים L
-
1 חבילה נאצ’וס מקמח תירסמזרח מערבמלוח
-
2 כוסות קמח מצה
-
1 כף ממרח חרדל
-
1 כף דבש
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערבללא גלוטן
-
1 ליטר שמן קנולהלטיגון
-
4 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
אופן ההכנה
- מכינים שלוש קערות: בקערה הראשונה שמים קמח מצה דק.
- מוסיפים לקערה השנייה: 3 ביצים, כף חרדל, 2 כפות סויה, כף דבש, 2 שיני שום כתושות וטורפים היטב.
- במעבד מזון טוחנים בפולסים את הנאצ’וס, כך שנשארים גם פירורים גדולים. לשים לב לא לטחון יותר מדי. את הנאצ’וס ממעבד המזון נעביר לקערה השלישית.
- מכינים את השניצל: לוקחים פרוסת חזה עוף וטובלים בקמח מצה, אחר כך בתערובת הביצה ואז בנאצ׳וס ומהדקים היטב.
- מטגנים בשמן עמוק- חצי עמוק עד להזהבה.
- מגישים בתוספת רוטב צ’ילי מתוק.
אופן ההכנה
- מכינים שלוש קערות: בקערה הראשונה שמים קמח מצה דק.
- מוסיפים לקערה השנייה: 3 ביצים, כף חרדל, 2 כפות סויה, כף דבש, 2 שיני שום כתושות וטורפים היטב.
- במעבד מזון טוחנים בפולסים את הנאצ’וס, כך שנשארים גם פירורים גדולים. לשים לב לא לטחון יותר מדי. את הנאצ’וס ממעבד המזון נעביר לקערה השלישית.
- מכינים את השניצל: לוקחים פרוסת חזה עוף וטובלים בקמח מצה, אחר כך בתערובת הביצה ואז בנאצ׳וס ומהדקים היטב.
- מטגנים בשמן עמוק- חצי עמוק עד להזהבה.
- מגישים בתוספת רוטב צ’ילי מתוק.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אשמור לפסח