-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 257.7 קק״ל 1030.8 קק״לפחמימות 18.5 גרם 74.1 גרםשומן 16.6 גרם 66.4 גרםנתרן 150.4 מ״ג 601.6 מ״גחלבון 10.6 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 5.2 גרם 20.9 גרםכולסטרול 237.5 מ״ג 950.0 מ״גסידן 64.0 מ״ג 256.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 144.1 מ״ג 576.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות258
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 257.7 קק״ל 1030.8 קק״לפחמימות 18.5 גרם 74.1 גרםשומן 16.6 גרם 66.4 גרםנתרן 150.4 מ״ג 601.6 מ״גחלבון 10.6 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 5.2 גרם 20.9 גרםכולסטרול 237.5 מ״ג 950.0 מ״גסידן 64.0 מ״ג 256.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 144.1 מ״ג 576.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
פרנץ’ טוסט נקרא גם ‘לחם אבוד’ והוא מתכון שנועד, כמו מתכונים רבים להצלת לחם ישן שכבר התייבש ולא ראוי להיות כריך למשל. הפרנץ’ טוסט בדרך כלל מצופה אבקת סוכר ומוגש עם קצפת וריבה, אך לא כאן: רותם ליברזון עושה לכם טוויסט ומביאה מתכון של פרנץ’ טוסט מלוח ומתובל שרק מחכה לסלט ליד!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 258 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם
-
4 פרוסות לחם לבןאו כל לחם שאוהבים
בלילה
-
3 ביצים L
-
1/2 מיכל שמנת לבישול 15%
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה דק
-
1 חופן כוסברהקצוץ דק
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ דק
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ דק
-
1 קורט כורכום
-
1 קורט פפריקה חריפה
-
1 קורט כמון טחון
-
2 כפות שמן זיתלטיגון
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את כל כל מרכיבי הבלילה.
- מניחים את פרוסות הלחם בבלילה וטובלים משני הצדדים עד שהלחם ספוג היטב.
- מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הלחם משני צדדיו עד שהוא שחום מאד ומוכן.
- מגישים מיד עם סלט שאוהבים.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את כל כל מרכיבי הבלילה.
- מניחים את פרוסות הלחם בבלילה וטובלים משני הצדדים עד שהלחם ספוג היטב.
- מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הלחם משני צדדיו עד שהוא שחום מאד ומוכן.
- מגישים מיד עם סלט שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן