-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 344.9 קק״ל 1379.6 קק״לפחמימות 20.1 גרם 80.4 גרםסוכר 13.4 גרם 53.7 גרםשומן 16.7 גרם 66.8 גרםנתרן 762.5 מ״ג 3050.1 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.4 גרםשומן רווי 4.7 גרם 18.8 גרםכולסטרול 68.3 מ״ג 273.0 מ״גסידן 82.1 מ״ג 328.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 1098.2 מ״ג 4392.8 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות345
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 344.9 קק״ל 1379.6 קק״לפחמימות 20.1 גרם 80.4 גרםסוכר 13.4 גרם 53.7 גרםשומן 16.7 גרם 66.8 גרםנתרן 762.5 מ״ג 3050.1 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.4 גרםשומן רווי 4.7 גרם 18.8 גרםכולסטרול 68.3 מ״ג 273.0 מ״גסידן 82.1 מ״ג 328.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 1098.2 מ״ג 4392.8 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 345 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כרובית בינונית
מילוי
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוני
-
1 חופן כוסברה
-
1/2 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כפות קמח מצה
ציפוי
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
2 כפות רוטב ברביקיו
-
2 כפות רוטב טריאקי קנור
אופן הכנה
- משרים בקערה כרובית עם מים ומלח במשך חצי שעה ומסננים.
- חותכים מלמטה את השורש בזהירות, שהצורה של הכרובית לא תיפגע.
- מכינים את המילוי: מניחים בקערה את הבשר הטחון, הבצל הקצוץ, הכוסברה הקצוצה, הפפריקה, המלח, השמן וקמח המצה ולשים הכול יחד לתערובת אחידה.
- ממלאים את הכרובית בחלק התחתון בתערובת הבשר ומהדקים.
- מניחים את הכרובית בתבנית מרופדת נייר אפייה כשהחלק התחתון כלפי מטה, מורחים מעל רוטב צ׳ילי מתוק, ברביקיו וטריאקי.
- מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות חום עליון תחתון למשך שעה.
- לאחר שמוציאים מהתנור ניתן להוסיף טריאקי מעל ולקשט עם בצל ירוק. תהנו!
אופן הכנה
- משרים בקערה כרובית עם מים ומלח במשך חצי שעה ומסננים.
- חותכים מלמטה את השורש בזהירות, שהצורה של הכרובית לא תיפגע.
- מכינים את המילוי: מניחים בקערה את הבשר הטחון, הבצל הקצוץ, הכוסברה הקצוצה, הפפריקה, המלח, השמן וקמח המצה ולשים הכול יחד לתערובת אחידה.
- ממלאים את הכרובית בחלק התחתון בתערובת הבשר ומהדקים.
- מניחים את הכרובית בתבנית מרופדת נייר אפייה כשהחלק התחתון כלפי מטה, מורחים מעל רוטב צ׳ילי מתוק, ברביקיו וטריאקי.
- מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות חום עליון תחתון למשך שעה.
- לאחר שמוציאים מהתנור ניתן להוסיף טריאקי מעל ולקשט עם בצל ירוק. תהנו!
הערות
- ניתן לקשט בשומשום לפני ההכנסה לתנור או כשהכרובית מוכנה
הערות
- ניתן לקשט בשומשום לפני ההכנסה לתנור או כשהכרובית מוכנה
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן