באונטי ביתי! חטיף מושלם לנשנושים בטעמי קוקוס ושוקולד
חטיף קוקוס משגע וטעים בטירוף בסגנון באונטי! החטיף המושלם לחובבי הקוקוס בגרסה הביתית והכי קלילה שיש להכנה, רוצו לנסות
חטיף קוקוס משגע וטעים בטירוף בסגנון באונטי! החטיף המושלם לחובבי הקוקוס בגרסה הביתית והכי קלילה שיש להכנה, רוצו לנסות
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 519.0 קק״ל 6227.4 קק״לפחמימות 30.5 גרם 365.6 גרםשומן 41.0 גרם 492.1 גרםנתרן 35.2 מ״ג 422.8 מ״גחלבון 5.5 גרם 66.0 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 89.6 גרםשומן רווי 33.2 גרם 397.8 גרםכולסטרול 4.0 מ״ג 48.0 מ״גסידן 58.8 מ״ג 705.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 40.9 מ״גאשלגן 472.0 מ״ג 5664.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 20.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות519
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 519.0 קק״ל 6227.4 קק״לפחמימות 30.5 גרם 365.6 גרםשומן 41.0 גרם 492.1 גרםנתרן 35.2 מ״ג 422.8 מ״גחלבון 5.5 גרם 66.0 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 89.6 גרםשומן רווי 33.2 גרם 397.8 גרםכולסטרול 4.0 מ״ג 48.0 מ״גסידן 58.8 מ״ג 705.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 40.9 מ״גאשלגן 472.0 מ״ג 5664.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 20.9 מ״גסגור
למי שרוצה פחות לקנות ויותר לדעת איזה חומרים יש באוכל שלו, זה מתכון מושלם! במקום לקנות באונטי, פשוט נכין גרסה ביתית וסופר קלילה להכנה! אפשר לעשות שינויים קלים במתכון כדי ליצור באונטי טבעוניים, כך או כך הוא מושלם וחובה לנסות אם אתם אוהבים קוקוס!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 519 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מסה קוקוס
-
400 מ"ל קרם קוקוסמזרח מערב
-
200 גרם שוקולד לבןקצוץ
-
400 גרם קוקוס טחוןמזרח מערב
ציפוי
-
300 גרם שוקולד מריר300 גרם שוקולד מריר כף שמן
-
1 כף שמן קנולה
אופן הכנה
- מניחים בסיר קרם קוקוס ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים להבה ומוסיפים את השוקולד הלבן. מערבבים עד שהשוקולד נמס.
- מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב. מכבים את הלהבה ומצננים צינון מלא.
- יוצרים עיגולים או מלבנים בעזרת ידיים רטובות מעט ומכניסים למקפיא לשעה.
- מניחים בקערית את השוקולד והשמן וממיסים במיקרוגל בפולסים.
- טובלים את חטיף הקוקוס ומניחים על נייר אפייה משומן קלות. מכניסים למקפיא לשעה נוספת.
- ניתן לקשט בסוכריות/שוקולד חלב/לבן ממומס.
אופן הכנה
- מניחים בסיר קרם קוקוס ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים להבה ומוסיפים את השוקולד הלבן. מערבבים עד שהשוקולד נמס.
- מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב. מכבים את הלהבה ומצננים צינון מלא.
- יוצרים עיגולים או מלבנים בעזרת ידיים רטובות מעט ומכניסים למקפיא לשעה.
- מניחים בקערית את השוקולד והשמן וממיסים במיקרוגל בפולסים.
- טובלים את חטיף הקוקוס ומניחים על נייר אפייה משומן קלות. מכניסים למקפיא לשעה נוספת.
- ניתן לקשט בסוכריות/שוקולד חלב/לבן ממומס.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
ראיתי את המעדן הזה ישר לקחתי מתכון להכין לשבת יאמי אלופה