ספרינג רול מחודש: דפי אורז ממולאים בשניצל טופו וירקות
ביס מושלם, קיצי ומרענן שיפתח לכם את התיאבון מהמטבח הויאטנמי - ספרינג רול שניצל טופו עם ירקות ברוטב אסיאתי מתקתק וטעים
ביס מושלם, קיצי ומרענן שיפתח לכם את התיאבון מהמטבח הויאטנמי - ספרינג רול שניצל טופו עם ירקות ברוטב אסיאתי מתקתק וטעים
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.6 קק״ל 879.9 קק״לפחמימות 28.4 גרם 170.2 גרםשומן 0.2 גרם 1.0 גרםנתרן 407.7 מ״ג 2446.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 11.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.1 מ״ג 246.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 335.2 מ״ג 2011.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות147
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.6 קק״ל 879.9 קק״לפחמימות 28.4 גרם 170.2 גרםשומן 0.2 גרם 1.0 גרםנתרן 407.7 מ״ג 2446.0 מ״גחלבון 1.8 גרם 11.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.1 מ״ג 246.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 335.2 מ״ג 2011.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
תקראו לזה נשנוש, תקראו לזה ארוחה, העיקר שתקראו לנו כשזה מוכן! דפי אורז מגולגלים עם שניצל טופו בטעם שתבחרו, ירקות טריים ורוטב אסיאתי מתקתק. מנה שהכי כיף להכין בקלות ולאכול בהנאה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 147 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספרינג רול
-
6 יחידות דפי אורז
-
6 יחידות שניצל טופו בטעם עוף משק ויילראו שניצל טופו בטעם פיקנטי
-
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”מ
-
1 גזר גדולחתך לרצועות
-
1 פלפל אדום גדולחתוך לרצועות
-
1 מלפפון ירוק גדולחתוך לרצועות
-
1/2 חבילה עלי רוקט
רוטב
-
2 כפות רוטב סויה
-
3 כפות מירין
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ-10 דקות.
- מכינים את אטריות האורז על פי הוראות היצרן ומסננים.
- מרטיבים דף אורז במי ברז קרים לריכוך ומניחים על משטח עבודה.
- חותכים את השניצלים לרצועות.
- מניחים על דף האורז בשליש התחתון הקרוב לנו, מעט אטריות אורז.
- מעל מניחים רצועות שניצל, מעט מהירקות החתוכים ורוקט, סוגרים ומגלגלים כמו סיגר.
- שומרים מכוסה בניילון עד לשימוש ובאותה השיטה מכינים את שאר הרולים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
- חוצים כל רול לחצי, מפזרים מעל מעט שומשום קלוי, בצל ירוק פרוס דק ומגישים עם צלוחית קטנה עם רוטב.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מניחים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ-10 דקות.
- מכינים את אטריות האורז על פי הוראות היצרן ומסננים.
- מרטיבים דף אורז במי ברז קרים לריכוך ומניחים על משטח עבודה.
- חותכים את השניצלים לרצועות.
- מניחים על דף האורז בשליש התחתון הקרוב לנו, מעט אטריות אורז.
- מעל מניחים רצועות שניצל, מעט מהירקות החתוכים ורוקט, סוגרים ומגלגלים כמו סיגר.
- שומרים מכוסה בניילון עד לשימוש ובאותה השיטה מכינים את שאר הרולים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
- חוצים כל רול לחצי, מפזרים מעל מעט שומשום קלוי, בצל ירוק פרוס דק ומגישים עם צלוחית קטנה עם רוטב.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
הי יהאיטריות אורז מבושלות? תודה
יש להכין לפי הוראות היצרן. עדכנו באופן ההכנה, תודה!
איפה נכנסת הגרידת לימון ושמו הזית??
היי שירי, זו הייתה טעות, תודה על עירור תשומת הלב, תוקן!