משגע וממכר: מתכון לנודלס עם ירקות ברוטב הויסין מעולה

לא בטוח מאיזה מרכיב מהמנה הזו אנחנו הכי מתלהבים - הכל מוקפץ לשלמות בווק! קבלו מתכון לנודלס מטריף ברוטב הויסין וירקות
לא בטוח מאיזה מרכיב מהמנה הזו אנחנו הכי מתלהבים - הכל מוקפץ לשלמות בווק! קבלו מתכון לנודלס מטריף ברוטב הויסין וירקות
  • בן שי
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    397
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 396.7 קק״ל 793.4 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 71.9 גרם
    שומן 23.5 גרם 47.0 גרם
    נתרן 290.6 מ״ג 581.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 22.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 22.4 מ״ג 44.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 95.8 מ״ג 191.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    397
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 396.7 קק״ל 793.4 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 71.9 גרם
    שומן 23.5 גרם 47.0 גרם
    נתרן 290.6 מ״ג 581.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 22.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״ג
    סידן 22.4 מ״ג 44.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 95.8 מ״ג 191.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

מנה זוגית מפנקת שלא נגלה לאף אחד אם סיימתם אותה לגמרי לבד! רוצו להכין עכשיו – מתכון לנודלס מוקפץ בווק (אפשר גם במחבת) עם רוטב הויסין מטריף וירקות צבעוניים – פטריות עסיסיות וברוקולי וגזר קראנצ’יים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
בן שי
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה מים בסיר, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. במקביל, מחממים את שמן הקנולה בווק ומטגנם את הבצל תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הג’ינג’ר והשום וממשיכים לטגן מספר שניות בודדות.
  3. מוסיפים את הברוקולי והפטריות ומקפיצים עד שהם מקבלים מעט צבע ומתכסים בשמן.
  4. מוסיפים את האטריות המוכנות לווק.
  5. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לווק - מומלץ להוסיף את הרוטב בהדרגה ולעצור כאשר כמות הרוטב לטעמכם.
  6. מוסיפים את הגזר, מערבבים, מקפיצים מעט ומגישים עם בצל ירוק קצוץ מעל.
נודלס הויסין
מתכון לנודלס ברוטב הויסין וירקות. צילום: בן שי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משגע וממכר: מתכון לנודלס עם ירקות ברוטב הויסין מעולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות