חמודות וטעימות: עוגיות חמאה פריכות ומהממות עם ציורי אימוג’י
קינוח קטן ומתוק לארוחת עשר! עוגיות חמאה פריכות ונימוחות עם ציורי אימוג'י חמודים ויפהפיים מאייסינג מתוק וצבעוני
קינוח קטן ומתוק לארוחת עשר! עוגיות חמאה פריכות ונימוחות עם ציורי אימוג'י חמודים ויפהפיים מאייסינג מתוק וצבעוני
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.3 קק״ל 4306.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 211.1 גרםשומן 8.5 גרם 169.0 גרםנתרן 40.9 מ״ג 817.6 מ״גחלבון 1.6 גרם 31.7 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 47.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 16.0 מ״ג 320.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות215
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.3 קק״ל 4306.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 211.1 גרםשומן 8.5 גרם 169.0 גרםנתרן 40.9 מ״ג 817.6 מ״גחלבון 1.6 גרם 31.7 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 47.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 16.0 מ״ג 320.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״גסגור
עוגיות מחייכות מבצק פריך במיוחד – טעימות לכל שעה ביום! קבלו מתכון קל ומעולה להכנת עוגיות חמאה נהדרות עם ציפוי מתוק ומבריק בצורת אמוג’י. הילדים שלכם יעופו על זה! אם תשתפו אותם בהכנת העוגיות, הם גם יהנו בטירוף!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 215 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
2 כוסות קמח לבןועוד 2 כפות
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1/4 כפית מלח דק
-
4 כפות שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
רויאל אייסינג
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר, הקמח והמלח ליצירת פירורים ועד שכל החמאה נטמעת בקמח.
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומעבדים רק עד שנוצר בצק. מעבירים את הבצק לשקית זיפר L סנו סושי ומקררים במקרר כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה טבעי סנו סושי.
- אופים את העוגיות 15 דקות - עד שהעוגיות זהובות. מצננים לגמרי.
- מכינים את האייסינג: מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את חלבון הביצה עם אבקת הסוכר. מחלקים את האייסינג לשלוש קערות וצובעים בצבעי המאכל, כך שיהיה הרבה אייסינג בצבע צהוב ומעט אייסינג בצבעים אדום ושחור. מעבירים את האייסינג לשקיות זיפר M סנו סושי.
- גוזרים את קצה השקית ומזלפים על העוגיות.
- משאירים את העוגיות בתבנית עד שהאייסינג מתייבש. שומרים בקופסא אטומה. עוגיות לדרך אפשר לשים בשקית זיפר M סנו סושי.
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר, הקמח והמלח ליצירת פירורים ועד שכל החמאה נטמעת בקמח.
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומעבדים רק עד שנוצר בצק. מעבירים את הבצק לשקית זיפר L סנו סושי ומקררים במקרר כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה טבעי סנו סושי.
- אופים את העוגיות 15 דקות - עד שהעוגיות זהובות. מצננים לגמרי.
- מכינים את האייסינג: מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את חלבון הביצה עם אבקת הסוכר. מחלקים את האייסינג לשלוש קערות וצובעים בצבעי המאכל, כך שיהיה הרבה אייסינג בצבע צהוב ומעט אייסינג בצבעים אדום ושחור. מעבירים את האייסינג לשקיות זיפר M סנו סושי.
- גוזרים את קצה השקית ומזלפים על העוגיות.
- משאירים את העוגיות בתבנית עד שהאייסינג מתייבש. שומרים בקופסא אטומה. עוגיות לדרך אפשר לשים בשקית זיפר M סנו סושי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
החלבון לא מפוסטר??
היי, לא, אבל אפשר להשתמש גם בחלבון מפוסטר
נראה משהו, יש רעיון לתחליף טבעי לצבע הצהוב? (לימון?)
אפשר לחפש אולי בגוגל יש פתרונות לצבעי מאכל טבעיים 🙂