-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 497.1 קק״ל 994.1 קק״לפחמימות 72.5 גרם 145.0 גרםשומן 14.7 גרם 29.3 גרםנתרן 861.3 מ״ג 1722.5 מ״גחלבון 16.9 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 20.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 228.0 מ״ג 456.0 מ״גברזל 7.8 מ״ג 15.6 מ״גאשלגן 1424.8 מ״ג 2849.6 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות497
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 497.1 קק״ל 994.1 קק״לפחמימות 72.5 גרם 145.0 גרםשומן 14.7 גרם 29.3 גרםנתרן 861.3 מ״ג 1722.5 מ״גחלבון 16.9 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 20.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 58.0 מ״ג 116.0 מ״גסידן 228.0 מ״ג 456.0 מ״גברזל 7.8 מ״ג 15.6 מ״גאשלגן 1424.8 מ״ג 2849.6 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
ארוחה זוגית מושלמת, בהנחה שלא סיימתם את הכל לבד! קבלו מתכון קל ומעולה של נודלס מוקפץ עם ירקות פריכים, עוף מפורק ורך ורוטב תמרים וסרירצ’ה שעוטף את הכל בהרבה אהבה והמון טעם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 497 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
2 יחידות חזה עוף שלםחצוי, מפולפל וממולח
-
2 כפות שמן זית
רוטב
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
3 שיני שום
-
5 יחידות תמרי מג'הולמגולענים
-
1 כפית גדושה שורש ג’ינג’רמגורר
-
2 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
ירקות
-
1 גזר גדולקלוף וחתוך למקלות
-
1 יחידה זוקיני ירוקחתוך לרצועות, או חבילת מיני זוקיני חצויים
-
1 חבילה עלי בייבי תרדאו תרד גוליבר
נודלס
-
1 חבילה אטריות ביציםמזרח מערבדקות
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים 5-7 דקות להזהבה. מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות נוספת.
- מחזירים לסיר את חזה העוף, מוסיפים מים עד 2/3 גובה תכולת הסיר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-40 דקות נוספות או עד שהעוף רך.
- מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- מוציאים את העוף המוכן לצלחת, מצננים מעט ומפרקים לחתיכות קטנות.
- מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר וטוחנים לרוטב אחיד (אפשר להיעזר גם בבלנדר מוט). טועמים ומתקנים תיבול.
- מקפיצים בווק או מחבת גדולה את הגזר, הזוקיני והתרד עד שהירקות מתחילים להתרכך אך נשארים פריכים. מוסיפים את הנודלס, העוף והרוטב.
- מערבבים וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים 5-7 דקות להזהבה. מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות נוספת.
- מחזירים לסיר את חזה העוף, מוסיפים מים עד 2/3 גובה תכולת הסיר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-40 דקות נוספות או עד שהעוף רך.
- מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- מוציאים את העוף המוכן לצלחת, מצננים מעט ומפרקים לחתיכות קטנות.
- מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר וטוחנים לרוטב אחיד (אפשר להיעזר גם בבלנדר מוט). טועמים ומתקנים תיבול.
- מקפיצים בווק או מחבת גדולה את הגזר, הזוקיני והתרד עד שהירקות מתחילים להתרכך אך נשארים פריכים. מוסיפים את הנודלס, העוף והרוטב.
- מערבבים וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן