באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

גלידה ביתית בטעם בקלאווה שמכינים בנינג’ה קרימי

הגרסה המרעננת והצוננת של הבקלאווה! גלידה ביתית בטעמי בקלאווה מעולים עם פקאנים ופיסטוק בניחוח וניל וקינמון!
הגרסה המרעננת והצוננת של הבקלאווה! גלידה ביתית בטעמי בקלאווה מעולים עם פקאנים ופיסטוק בניחוח וניל וקינמון!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 24 שעות ו-8 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.9 קק״ל 1203.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 119.4 גרם
    שומן 18.8 גרם 75.0 גרם
    נתרן 38.7 מ״ג 154.7 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 37.8 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 324.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 24 שעות ו-8 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.9 קק״ל 1203.4 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 119.4 גרם
    שומן 18.8 גרם 75.0 גרם
    נתרן 38.7 מ״ג 154.7 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 37.8 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 324.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 133.1 מ״ג 532.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

אין גבול ליצירתיות וכמות הטעמים שאפשר להמציא בעולמות של הגלידה! קבלו את הגרסה הצוננת של הקינוח האהוב בקלאווה. לא תאמינו כמה זה טעים וכמה הטעם מזכיר את המקור. וכל זה בהכנה ביתית פשוטה במכשיר גלידה יעודי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
חיה טבואדה
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על להבה נמוכה.
  2. מוסיפים את אגוזי הפקאן והפיסטוק לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב להזהבה. מעבירים לצלחת ומצננים.
  3. שמים 1.5 כפות חלב וקורנפלור בקערה קטנה ומערבבים היטב.
  4. שמים את יתר החלב בסיר נוסף ומוסיפים את הדבש, השמנת המתוקה, הקינמון ותמצית הווניל. מבשלים עד שהתערובת רותחת ומסירים מהאש.
  5. מוסיפים את תערובת הקורנפלור עם החלב לסיר וטורפים עד לאיחוד והסמכה. מערבבים פנימה את אגוזי הפקאן והפיסטוק.
  6. יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
  7. מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
  8. כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה ביתית בטעם בקלאווה שמכינים בנינג’ה קרימי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות