פוקאצ’ה פטריות וגבינה בסיר סוטאז’ שאופים לשלמות בתנור

מתכון להכנת פוקאצ'ה עם גבינות ומילוי משגע של פטריות ובצל - תתכוננו להריח ניחוחות מטריפים מכל פינה בבית! והטעם? מושלם!
מתכון להכנת פוקאצ'ה עם גבינות ומילוי משגע של פטריות ובצל - תתכוננו להריח ניחוחות מטריפים מכל פינה בבית! והטעם? מושלם!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.4 קק״ל 3314.6 קק״ל
    פחמימות 71.8 גרם 431.0 גרם
    שומן 20.7 גרם 124.2 גרם
    נתרן 1798.4 מ״ג 10790.2 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 28.6 מ״ג 171.8 מ״ג
    סידן 215.5 מ״ג 1293.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 176.4 מ״ג 1058.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 552.4 קק״ל 3314.6 קק״ל
    פחמימות 71.8 גרם 431.0 גרם
    שומן 20.7 גרם 124.2 גרם
    נתרן 1798.4 מ״ג 10790.2 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 108.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 48.0 גרם
    כולסטרול 28.6 מ״ג 171.8 מ״ג
    סידן 215.5 מ״ג 1293.0 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 176.4 מ״ג 1058.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור

רון יוחננוב מכין לכם פוקאצ’ה שמנמנה וטעימה עם מילוי שנמצא בפנים ולא מעל כמו שמקובל בדרך כלל. ויש גם טריק – מכינים את המאפה בתוך סיר סוטאז’, והוא תופח כלפי מעלה ומקבל צורה עגולה מהממת.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
רון יוחננוב
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מחממים בסיר על כיריים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את הפטריות, מתבלים ומקפיצים כ-5 דקות להזהבה. מקררים.
  2. מכינים את הבצק: באותו הסיר מערבבים את כל המרכיבים לבצק אחיד. משמנים את הבצק בסיר, מכסים ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  3. מחממים תנור ל-220 מעלות בתוכנית אפייה טורבו עם גלי מיקרו.
  4. פותחים את הבצק בתוך הסיר, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח.
  5. אופים בתנור את הפוקאצ’ה שבסיר כ-20 דקות להזהבה יפה.
פוקאצ'ה גבינות ופטריות1
פוקאצ’ה גבינות ופטריות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה פטריות וגבינה בסיר סוטאז’ שאופים לשלמות בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    RACHELI

    את הנייר אפיה שמים בתבנית תנור ועליו מניחים את הסוטאז’?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא צריך תבנית תנור, עדכנתי את אופן ההכנה, תודה!

    Avatar
    אפרת

    לא הבנתי את התהליך.. על הרכיבים של המילוי מערבבים באותו סיר את רכיבי הבצק או שמוציאים את המילוי מהסיר?לא מכינים את הבצק במיקסר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אכן מוסיפים לסיר עם המילוי (המקורר) את חומרי הבצק ומערבבים. לא צריך מיקסר!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות