רקע הנמל מעודכן

לביבת כרובית ענקית אפויה בתנור עם רוטב יוגורט משגע

לביבת כרובית ענקית וטעימה שלא מטגנים - אלא אופים! לביבת כרובית עם בצל ירוק, פטרוזיליה ושמנת חמוצה עם רוטב יוגורט מעולה!
לביבת כרובית ענקית וטעימה שלא מטגנים - אלא אופים! לביבת כרובית עם בצל ירוק, פטרוזיליה ושמנת חמוצה עם רוטב יוגורט מעולה!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    546
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 546.0 קק״ל 1092.0 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 99.1 גרם
    שומן 24.2 גרם 48.4 גרם
    נתרן 2255.3 מ״ג 4510.7 מ״ג
    חלבון 39.5 גרם 78.9 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 513.2 מ״ג 1026.3 מ״ג
    סידן 502.7 מ״ג 1005.5 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 2987.8 מ״ג 5975.7 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    546
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 546.0 קק״ל 1092.0 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 99.1 גרם
    שומן 24.2 גרם 48.4 גרם
    נתרן 2255.3 מ״ג 4510.7 מ״ג
    חלבון 39.5 גרם 78.9 גרם
    סיבים תזונתיים 19.2 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 513.2 מ״ג 1026.3 מ״ג
    סידן 502.7 מ״ג 1005.5 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 2987.8 מ״ג 5975.7 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור

מי אמר שחייבים לטגן בחנוכה? קבלו רעיון ללביבה שיתופית אפויה – לביבת כרובית ענקית עם עשבי תיבול שאפשר לאפות לקבלת תוצאה בריאה יותר ולחתוך למשולשים כמו עוגה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
ניצן סוסיד
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. קוצצים את הכרובית דק, קוצצים את הבצל הירוק ואת הפטרוזיליה.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  3. מכינים את הלביבה: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הלביבה לתערובת אחידה.
    לביבת כרובית ענקית2
    מוסיפים את אבקת האפייה לקערה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

    לביבת כרובית ענקית3
    מערבבים את כל מרכיבי הלביבה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  4. מניחים בתבנית עגולה נייר אפייה עגול הנמל, מעבירים את הבלילה ואופים 20 דקות.

    לביבת כרובית ענקית4
    יוצקים את בלילת הלביבה לתבנית עם נייר האפייה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. מכינים את הרוטב: קוצצים את הנענע והשום. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  6. מגישים את הלביבה חמה בתוספת הרוטב מעל או בצד. מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
לביבת כרובית ענקית
לביבת כרובית ענקית וטעימה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות