שיפודי סלמון עסיסיים ברוטב צ’ימיצ’ורי עם סילאן וצ’ילי

עוד דרך טעימה ומיוחדת להגיש את אחד הדגים האהובים בישראל – סלמון. חותכים את הדג לקוביות, משרים ברוטב צ'ימיצ'ורי, משפדים, אופים או צולים במחבת
עוד דרך טעימה ומיוחדת להגיש את אחד הדגים האהובים בישראל – סלמון. חותכים את הדג לקוביות, משרים ברוטב צ'ימיצ'ורי, משפדים, אופים או צולים במחבת
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    270
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 270.4 קק״ל 2704.4 קק״ל
    פחמימות 29.0 גרם 290.5 גרם
    שומן 6.4 גרם 63.8 גרם
    נתרן 499.0 מ״ג 4990.1 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 222.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.4 מ״ג 164.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 141.1 מ״ג 1410.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    270
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 270.4 קק״ל 2704.4 קק״ל
    פחמימות 29.0 גרם 290.5 גרם
    שומן 6.4 גרם 63.8 גרם
    נתרן 499.0 מ״ג 4990.1 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 222.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.4 מ״ג 164.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 141.1 מ״ג 1410.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ניצן סוסיד
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב.
  2. שופכים את הרוטב על קוביות הסלמון, מערבבים ומשרים במשך שעה לפחות (אפשר גם יום מראש).

    שיפודי סלמון בצ'ימיצ'ורי5
    משרים את קוביות הדג ברוטב הצ’ימיצ’ורי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

  3. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  4. משפדים את קוביות הדג על שיפודי עץ קטנים (יקיטורי).

    שיפודי סלמון בצ'ימיצ'ורי3
    משפדים את דג הסלמון על שיפודי יקיטורי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

  5. מסדרים בתבנית ואופים כ-10 דקות להזהבה יפה (אפשר גם לצלות במעט שמן במחבת).
  6. מגישים את השיפודים על אורז לבן וכוסברה מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי סלמון עסיסיים ברוטב צ’ימיצ’ורי עם סילאן וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חני

    אפשר להשרות את הסלמון פחות משעה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אבל כדי שהוא ממש יספוג את הטעמים, מומלץ לפחות שעה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות