-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.7 קק״ל 1708.1 קק״לפחמימות 36.6 גרם 219.7 גרםשומן 11.5 גרם 68.7 גרםנתרן 316.3 מ״ג 1897.5 מ״גחלבון 8.0 גרם 47.8 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 32.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.0 מ״ג 71.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 80.3 מ״ג 481.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות285
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.7 קק״ל 1708.1 קק״לפחמימות 36.6 גרם 219.7 גרםשומן 11.5 גרם 68.7 גרםנתרן 316.3 מ״ג 1897.5 מ״גחלבון 8.0 גרם 47.8 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 32.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.0 מ״ג 71.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 80.3 מ״ג 481.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 285 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה בשמנת פטריות ובטטה
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ספגטיאו כל פסטה שאוהבים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניקצוץ לקוביות קטנות
-
1 בטטה בינוניתקלופה וחתוכה לקוביות בינוניות
-
1/2 סלסילה פטריות שמפיניוןאו 1 קופסת שימורים פטריות פרוסות
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת לבישול יטבתה 9%
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 חופן גבינת פרמזןמגוררת
-
1 חופן בזיליקוםקצוץ
אופן הכנה
- מבשלים בסיר עם מים רותחים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- במחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל והבטטה.
- כשהבצל הזהיב והבטטות נחרכו מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן לעוד 3-4 דקות.
- מוזגים שני מיכלי שמנת 9% של יטבתה למחבת ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
- מצרפים את הפסטה המבושלת לרוטב וממשיכים לבשל עוד 8 דקות תוך כדי ערבוב עד שהבטטה התרככה לגמרי.
אופן הכנה
- מבשלים בסיר עם מים רותחים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- במחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל והבטטה.
- כשהבצל הזהיב והבטטות נחרכו מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן לעוד 3-4 דקות.
- מוזגים שני מיכלי שמנת 9% של יטבתה למחבת ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
- מצרפים את הפסטה המבושלת לרוטב וממשיכים לבשל עוד 8 דקות תוך כדי ערבוב עד שהבטטה התרככה לגמרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה ממש קל להכנה