-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1000.8 קק״ל 1000.8 קק״לפחמימות 121.3 גרם 121.3 גרםשומן 37.5 גרם 37.5 גרםנתרן 2401.6 מ״ג 2401.6 מ״גחלבון 51.2 גרם 51.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.9 גרם 14.9 גרםכולסטרול 929.4 מ״ג 929.4 מ״גסידן 622.3 מ״ג 622.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 1026.8 מ״ג 1026.8 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות1001
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1000.8 קק״ל 1000.8 קק״לפחמימות 121.3 גרם 121.3 גרםשומן 37.5 גרם 37.5 גרםנתרן 2401.6 מ״ג 2401.6 מ״גחלבון 51.2 גרם 51.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.9 גרם 14.9 גרםכולסטרול 929.4 מ״ג 929.4 מ״גסידן 622.3 מ״ג 622.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 1026.8 מ״ג 1026.8 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 1001 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
ברד פודינג סופגניות
הגשה
-
לא חובה
-
לא חובה
-
לא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפרקים את הסופגניות לחתיכות קטנות ומניחים בתבנית פיירקס גדולה (35*22) או כל תבנית אחרת.
- טורפים בקערה את יתר המרכיבים ויוצקים מעל הסופגניות.
- דוחסים את הסופגניות בידיים או כף כדי שיספגו היטב את כל הנוזלים ומשאירים בצד ל-10 דקות. מדי פעם דוחסים שוב.
- אופים 40-45 דקות להזהבה יפה.
- מוציאים מהתנור, מפזרים מעל אבקת סוכר, מלח גס או קרמל מלוח ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מפרקים את הסופגניות לחתיכות קטנות ומניחים בתבנית פיירקס גדולה (35*22) או כל תבנית אחרת.
- טורפים בקערה את יתר המרכיבים ויוצקים מעל הסופגניות.
- דוחסים את הסופגניות בידיים או כף כדי שיספגו היטב את כל הנוזלים ומשאירים בצד ל-10 דקות. מדי פעם דוחסים שוב.
- אופים 40-45 דקות להזהבה יפה.
- מוציאים מהתנור, מפזרים מעל אבקת סוכר, מלח גס או קרמל מלוח ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן