סנו רקע

לזניה טורטייה וחצילים

איכשהו בפסח דווקא כשלא אוכלים חמץ בא לנו את הדבר האמיתי. בכל שנה האתגר הזה למצוא פתרונות יצירתיים וטעימים מדרבן אותנו. קבלו מתכון לארוחת ערב סופר שווה של לזניה טורטייה וחצילים שמרגישה כמו ממסעדה איטלקית עם טוויסט מקסיקני
איכשהו בפסח דווקא כשלא אוכלים חמץ בא לנו את הדבר האמיתי. בכל שנה האתגר הזה למצוא פתרונות יצירתיים וטעימים מדרבן אותנו. קבלו מתכון לארוחת ערב סופר שווה של לזניה טורטייה וחצילים שמרגישה כמו ממסעדה איטלקית עם טוויסט מקסיקני
  • גל מורן ישראלי
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1510.7 קק״ל 1510.7 קק״ל
    פחמימות 98.0 גרם 98.0 גרם
    שומן 156.5 גרם 156.5 גרם
    נתרן 6549.5 מ״ג 6549.5 מ״ג
    חלבון 170.9 גרם 170.9 גרם
    סיבים תזונתיים 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 86.8 גרם 86.8 גרם
    כולסטרול 387.0 מ״ג 387.0 מ״ג
    סידן 4468.9 מ״ג 4468.9 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 4728.5 מ״ג 4728.5 מ״ג
    אבץ 19.0 מ״ג 19.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1510.7 קק״ל 1510.7 קק״ל
    פחמימות 98.0 גרם 98.0 גרם
    שומן 156.5 גרם 156.5 גרם
    נתרן 6549.5 מ״ג 6549.5 מ״ג
    חלבון 170.9 גרם 170.9 גרם
    סיבים תזונתיים 59.7 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 86.8 גרם 86.8 גרם
    כולסטרול 387.0 מ״ג 387.0 מ״ג
    סידן 4468.9 מ״ג 4468.9 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 4728.5 מ״ג 4728.5 מ״ג
    אבץ 19.0 מ״ג 19.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
גל מורן ישראלי
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בינתיים את החצילים מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה ששומן בשמן זית ומעט מלח גס. מזלפים עוד שמן זית מעל החצילים ומתבלים במלח גס.
  3. מעבירים לתנור ל-30 דקות עד שהחצילים משחימים היטב.
  4. בתבנית 20/30 מפזרים 2-3 כפות מרוטב השקשוקה החריפה, מעל מניחים שני דפי טורטייה, שוב רוטב, שכבת חצילים, רוטב, עלי בזיליקום, שכבת גבינה, ושוב שכבת טורטיות וכך ממשיכים עד שיהיו לנו 4-5 שכבות. נסיים עם שכבת גבינה.
  5. מעבירים את התבנית לתנור כשהיא מכוסה ברדיד אלומיניום על 200 מעלות ל-40 דקות.
  6. אחרי 20 דקות מורידים את הכיסוי ואופים עוד 20 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לזניה טורטייה וחצילים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חדוה אקסלרוד

    איזו טורטיה כשרה לפסח ?

      Avatar
      מערכת Foody

      יש טורטיות תירס שכשרות לפסח

קטגוריות

אביזרים

טכניקות