תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש

תפוח הוא אחד הפירות שאוכלים כקינוח, כמנה ראשונה, כעיקרית, מטוגן, אפוי וטרי והוא טעים בכל אחת מהאופציות. קבלו מתכון של תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש.
תפוח הוא אחד הפירות שאוכלים כקינוח, כמנה ראשונה, כעיקרית, מטוגן, אפוי וטרי והוא טעים בכל אחת מהאופציות. קבלו מתכון של תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש.
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.2 קק״ל 700.8 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.6 גרם
    שומן 4.9 גרם 19.7 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 8.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 29.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 24.5 מ״ג 98.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.2 קק״ל 700.8 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.6 גרם
    שומן 4.9 גרם 19.7 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 8.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 29.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 24.5 מ״ג 98.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור על 180 מעלות.
  2. חוצים את התפוחים לשניים ומרוקנים את הליבה בעזרת כפית או כף פריזיאית.
  3. מסדרים את התפוחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהקליפה כלפי מטה.
  4. ממלאים את התפוחים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך, דבש וטימין.
  5. אופים במשך כ-25 דקות עד שהתפוחים מתרככים.
תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש2
תפוחים אפויים ממולאים בגבינת רוקפור, אגוזי מלך ודבש. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות