מתכון של קראנץ’ קורנפלקס ששובר את הרשת
אתם לא מצליחים להשיג קראנץ' קורנפלקס? הכינו לכם אחד לבד בבית. מתכון לטרנד ששובר את הרשת, מודים שהופתענו לגלות שהרבה יותר קל להכין את זה משחשבנו! תהנו
אתם לא מצליחים להשיג קראנץ' קורנפלקס? הכינו לכם אחד לבד בבית. מתכון לטרנד ששובר את הרשת, מודים שהופתענו לגלות שהרבה יותר קל להכין את זה משחשבנו! תהנו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.5 קק״ל 4094.8 קק״לפחמימות 59.1 גרם 354.7 גרםשומן 49.2 גרם 295.1 גרםנתרן 65.2 מ״ג 391.1 מ״גחלבון 327.8 גרם 1966.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.7 גרםשומן רווי 28.9 גרם 173.2 גרםכולסטרול 105.5 מ״ג 633.0 מ״גסידן 154.2 מ״ג 925.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 227.8 מ״ג 1366.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 45 דק׳כולל 8 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות683
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 682.5 קק״ל 4094.8 קק״לפחמימות 59.1 גרם 354.7 גרםשומן 49.2 גרם 295.1 גרםנתרן 65.2 מ״ג 391.1 מ״גחלבון 327.8 גרם 1966.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.7 גרםשומן רווי 28.9 גרם 173.2 גרםכולסטרול 105.5 מ״ג 633.0 מ״גסידן 154.2 מ״ג 925.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 227.8 מ״ג 1366.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 683 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קראנץ' שוקולד
-
10 גרם קורנפלקסמצופה סוכר
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1 כף דבש טבעי
גלידה
-
90 גרם קורנפלקסמצופה סוכר
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות דבש טבעי
ציפוי
-
10 גרם קורנפלקסמצופה סוכר
-
200 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- מכינים את קראנץ’ השוקולד: טוחנים בשקית זיפר עם מערוך את הקורנפלקס ממרכיבי הקראנץ׳ וממיסים אותו יחד עם שוקולד הלבן והדבש על בן מארי (מניחים את המרכיבים בקערה שמונחת על סיר עם מים בהרתחה עם להמסה).
- במגש קטן, מרופד נייר אפייה יוצקים בעזרת כפית מדליונים של הקראנץ, מיד מניחים מקלות של ארטיק על המדליון, מהדקים בעדינות ויוצקים עוד חצי כפית קראנץ׳ על המקל.
- מכניסים את הקראנץ׳ למקרר עד לשימוש.
- מכינים את הגלידה: לקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
- מיד מסננים לקערה, מוסיפים דבש ומכניסים למקרר עד שהשמנת קרה לחלוטין.
- לאחר ששמנת הקורנפלקס התקררה, במיכל נוח להקצפה מקציפים את מחצית השמנת שנותרה (250 מ״ל), לאחר קבלת קצפת במרקם יוגורט מוסיפים את השמנת עם הקורנפלקס ומקציפים במעט.
- את קראנץ’ הקורנפלקס מוציאים מהמקרר ומסדרים בתבנית סיליקון בצורת ארטיק.
- יוצקים את השמנות המוקצפות לתוך התבנית.
- מכניסים את התבנית למקפיא למשך לילה (מינימום 6 שעות).
- מצפים את הגלידה: לאחר הקפאה מלאה, מרסקים מעט קורנפלקס ומכניסים לקערית יחד עם שוקולד לבן, ממיסים על בן מארי ומעבירים לכוס בגובה הארטיק.
- מפרידים את הארטיק מהתבנית ומיד מכניסים לכוס עם השוקולד, בתנועה זריזה ומלאה, טובלים את הארטיק, מוציאים ונותנים לשוקולד לטפטף.
- מניחים את הארטיקים המצופים על נייר אפייה ומכניסים למקפיא למשך שעה מינימום.
אופן הכנה
- מכינים את קראנץ’ השוקולד: טוחנים בשקית זיפר עם מערוך את הקורנפלקס ממרכיבי הקראנץ׳ וממיסים אותו יחד עם שוקולד הלבן והדבש על בן מארי (מניחים את המרכיבים בקערה שמונחת על סיר עם מים בהרתחה עם להמסה).
- במגש קטן, מרופד נייר אפייה יוצקים בעזרת כפית מדליונים של הקראנץ, מיד מניחים מקלות של ארטיק על המדליון, מהדקים בעדינות ויוצקים עוד חצי כפית קראנץ׳ על המקל.
- מכניסים את הקראנץ׳ למקרר עד לשימוש.
- מכינים את הגלידה: לקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
- מיד מסננים לקערה, מוסיפים דבש ומכניסים למקרר עד שהשמנת קרה לחלוטין.
- לאחר ששמנת הקורנפלקס התקררה, במיכל נוח להקצפה מקציפים את מחצית השמנת שנותרה (250 מ״ל), לאחר קבלת קצפת במרקם יוגורט מוסיפים את השמנת עם הקורנפלקס ומקציפים במעט.
- את קראנץ’ הקורנפלקס מוציאים מהמקרר ומסדרים בתבנית סיליקון בצורת ארטיק.
- יוצקים את השמנות המוקצפות לתוך התבנית.
- מכניסים את התבנית למקפיא למשך לילה (מינימום 6 שעות).
- מצפים את הגלידה: לאחר הקפאה מלאה, מרסקים מעט קורנפלקס ומכניסים לקערית יחד עם שוקולד לבן, ממיסים על בן מארי ומעבירים לכוס בגובה הארטיק.
- מפרידים את הארטיק מהתבנית ומיד מכניסים לכוס עם השוקולד, בתנועה זריזה ומלאה, טובלים את הארטיק, מוציאים ונותנים לשוקולד לטפטף.
- מניחים את הארטיקים המצופים על נייר אפייה ומכניסים למקפיא למשך שעה מינימום.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
יצא לנו טעים ממש!!!!
כיף ממש לקרוא, תודה!
הכנתי יצא פצצה, תודה על המתכון! 🙂
מתכון לא טוב… אחרי שהמסתי את השוקולד לצפות את הארטיק הציפוי לא נדבק ניסיתי 3 פעמיים מבאס ממש בנוסף הארטיק מתוק מידי
היי יפית, צריך שהארטיק יהיה ממש ממש קפוא כדי שהוא יהיה מצופה באופן טוב ותקין. בנוגע למתיקות – אפשר להפחית בכמות הדבש בגלידה או להחליף את הקורנפלקס בקורנפלקס נייטרלי לא מצופה סוכר