טורטיה עם בשר
מתכון של טורטיה עם בשר, ארוחת ערב מושלמת וטעימה בלי לעבוד קשה. התוצאה ממש מזכירה שילוב בין עראייס לבין לחמבעג'ין, איזה כיף שכל כך קל להכין את זה!
מתכון של טורטיה עם בשר, ארוחת ערב מושלמת וטעימה בלי לעבוד קשה. התוצאה ממש מזכירה שילוב בין עראייס לבין לחמבעג'ין, איזה כיף שכל כך קל להכין את זה!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 470.9 קק״ל 1883.8 קק״לפחמימות 30.6 גרם 122.3 גרםשומן 27.4 גרם 109.6 גרםנתרן 501.9 מ״ג 2007.8 מ״גחלבון 17.7 גרם 70.7 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.5 גרםשומן רווי 5.9 גרם 23.5 גרםכולסטרול 57.3 מ״ג 229.3 מ״גסידן 73.8 מ״ג 295.3 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 322.8 מ״ג 1291.1 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות471
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 470.9 קק״ל 1883.8 קק״לפחמימות 30.6 גרם 122.3 גרםשומן 27.4 גרם 109.6 גרםנתרן 501.9 מ״ג 2007.8 מ״גחלבון 17.7 גרם 70.7 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.5 גרםשומן רווי 5.9 גרם 23.5 גרםכולסטרול 57.3 מ״ג 229.3 מ״גסידן 73.8 מ״ג 295.3 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 322.8 מ״ג 1291.1 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 471 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/2 כוס מיונז
-
1/3 כוס מלפפון חמוץבמלח, חתוכים לקוביות קטנות
-
3 כפיות ממרח חרדל
-
1 כפית חומץ אורזאפשר כל חומץ אחר
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית אבקת בצל
-
1/4 כפית מלח ים אטלנטידק, אפשר מלח רגיל
-
1/4 כפית אבקת שום
טורטיות
-
4 יחידות טורטיות גדולות
-
200 גרם בשר בקר טחון
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
תוספות
-
50 גרם חסות אייסברגפרוסה דק
-
1/4 בצל בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1/2 כוס מלפפון חמוץחתוכים לקוביות קטנות
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.
- מכינים את התוספות: פורסים את כל הירקות לתוספות.
- יוצרים מהבשר הטחון קציצה קטנה יותר מכדור טניס ומועכים על גבי הטורטייה בעובי אחיד.
- מחממים מחבת NEVER STICK נינג’ה, ומניחים את הטורטיות עם הבשר כלפי מטה למשך דקה.
- לאחר מכן הופכים את הטורטייה לצד השני לעוד דקה.
- מוציאים את הטאקוס ומגישים מיד עם הירקות והרוטב מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.
- מכינים את התוספות: פורסים את כל הירקות לתוספות.
- יוצרים מהבשר הטחון קציצה קטנה יותר מכדור טניס ומועכים על גבי הטורטייה בעובי אחיד.
- מחממים מחבת NEVER STICK נינג’ה, ומניחים את הטורטיות עם הבשר כלפי מטה למשך דקה.
- לאחר מכן הופכים את הטורטייה לצד השני לעוד דקה.
- מוציאים את הטאקוס ומגישים מיד עם הירקות והרוטב מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יצא מאוד טעים, לדעתי הכמות של הבשר לא מספיקה עבור 4 מנות, אולי ל3
תלוי מי אוכל, משמח לקרוא, שמחה