סנו רקע

אסאדו שלם על העצם בשיטה גאונית

לכולנו יש את החשש לקנות נתח אסאדו על עצם ולקחת את הסיכון שאולי הוא יתייבש. לא עוד! בזכות הטריק של קובי אדרי תהיו בטוחים שהוא יישאר עסיסי
לכולנו יש את החשש לקנות נתח אסאדו על עצם ולקחת את הסיכון שאולי הוא יתייבש. לא עוד! בזכות הטריק של קובי אדרי תהיו בטוחים שהוא יישאר עסיסי
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    765
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 764.5 קק״ל 6115.8 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 205.2 גרם
    שומן 46.6 גרם 373.1 גרם
    נתרן 3870.7 מ״ג 30965.3 מ״ג
    חלבון 59.2 גרם 473.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 88.2 גרם
    כולסטרול 199.9 מ״ג 1599.0 מ״ג
    סידן 83.0 מ״ג 664.4 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 85.5 מ״ג
    אשלגן 1414.2 מ״ג 11313.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    765
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 764.5 קק״ל 6115.8 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 205.2 גרם
    שומן 46.6 גרם 373.1 גרם
    נתרן 3870.7 מ״ג 30965.3 מ״ג
    חלבון 59.2 גרם 473.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 88.2 גרם
    כולסטרול 199.9 מ״ג 1599.0 מ״ג
    סידן 83.0 מ״ג 664.4 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 85.5 מ״ג
    אשלגן 1414.2 מ״ג 11313.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
15 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה או במכתש ועלי מערבבים את שיני השום (השתמשתי בשום שחור, יכולים לוותר) מלח גס (השתמשתי במלח מעושן), פלפל שחור גרוס, תערובת תבלינים לגריל (אני השתמשתי בראב למעשנה), שאטה גרוס ושמן זית ומערבבים לאיחוד.
  2. מוזגים את הרוטב על נתח האסאדו ומעסים היטב מכל הכיוונים.
  3. פורסים על משטח עבודה רדיד אלומיניום, מעליו שמים 3 ניירות אפייה ומתחילים להרכיב את התבשיל: מתחילים בלשים את פרוסות הכרישה, מעל מניחים את נתח האסאדו, מעל את נתח הרוזמרין, את בצלי השאלוט, שום שלם חצוי, רוזמרין, ושורש פטרוזיליה חצוי.
  4. מכסים את הכל בעוד 3 ניירות אפייה רטובים.
  5. מקפלים את השולים מהתחתית של רדיד האלומיניום, עוטפים את הבשר שכולו יהיה עטוף בנייר כסף.
  6. מכניסים את הנתח העטוף ב-2 שקיות צלייה XL כדי שהנוזלים לא יברחו בבישול וככה נשמור על הבשר רך שלא יתייבש.
  7. מניחים בתבנית ומכניסים לתנור על חום של 120 מעלות (לא טורבו) למשך כ-10 שעות.
אסאדו על העצם2
אסאדו על העצם עם טריק משגע לצלייה. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות